Олександр Мішуренко: Налаштовувалися на важку гру

Олександр Мішуренко: Налаштовувалися на важку гру}

Новачок криворізького «Кривбасу», нападник Олександр Мішуренко, який сьогодні забив гол та віддав гольову передачу, розповів про гостьову перемогу у 7 турі групи Б Другої ліги над новокаховською «Енергією» (4:2).

- Знали, что «Енергія»  - хороша команда, яка буде битися за перемогу. Налаштовувались на важкий поєдинок. Початок, звісно, вийшов не такий, як планували, але нічого, потім зуміли повернути гру на свою користь. Кінцівка взагалі дуже пристойна у нашому виконанні. Вважаю, закономірна перемога. У перерві змінили тактику, й це дало результат.

Геннадій Миколайович запросив до «Кривбасу», аби я допоміг команді. Колектив зустрів добре, з багатьма я грав раніше, тому задоволений, що перейшов в «Кривбас». У нас амбітний клуб, який може досягти високих цілей. Сьогодні виступали далеко не оптимальним складом, але все одно зціпили зуби, розуміючи, що треба зіграти та перемагати.

Цю перемогу присвячуємо хлопцям, які ще хворіють, та нашим уболівальникам. Також велика вдячність нашим фанатам, які приїхали до Нової Каховки. Вітаю усіх із перемогою.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru