Олександр П'ятов: Добре підготуємося до нового сезону

Олександр П'ятов: Добре підготуємося до нового сезону}

Футболісти криворізького «Кривбасу» Дмитро Фатєєв та Олександр П’ятов розповіли, де провели відпустку, а також поділилися першими враженнями після першого тренування.

Дмитро Фатєєв, захисник ФК «Кривбас»:

- Відпустку провів, можна сказати, чудово. Із родиною побували біля моря в Туреччині, все супер. Відпочили, тепер треба братися до роботи. Форму у відпустці підтримував тільки останні три дні: пробіжка. В цілому, намагався максимально відпочити, адже канікули у нас були короткими.

На першому тренуванні було важко відсотків на 90, до того ж спека дається взнаки. З новачків «Кривбасу» добре знаю Щедрого, адже це вже третій клуб, де ми будемо грати разом. Також Мостового: вдруге у кар’єрі будемо грати пліч-о-пліч. Інші гравці теж добре відомі, адже перетинаємося на футбольному полі один з одним.

Олександр Пятов, півзахисник ФК «Кривбас»:

- На жаль, до моря дістатися не вийшло, свої корективи внесла погода. Планував провести відпустку вдома із рідними, адже нечасто з ними бачусь. А потім поїхати до Одеси. Але були сильні дощі, й вирішив залишитися вдома та провести більше часу із рідними.

Чесно кажучи, перший тиждень відпустки намагався максимально відволіктися від футболу, просто відновити сили, максимально відпочиваючи. 4-5 днів відпустки займався бігом, а останні два працював індивідуально із сильним тренером з фізпідготовки з рідного Первоймайська.

У відпустці вболівав також за збірну України. Хотілося, аби вона виступила краще на груповому етапі. Але ще є можливість себе проявити, тож бажаємо Україні тільки перемоги й пройти далі.

На першому тренуванні фізично, звісно, було важкувато. Нелегко було впоратися із диханням. Адже й тест ми пройшли одразу непростий: йо-йо. Потихеньку звикнемо да планової роботи й добре підготуємося до нового сезону.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru