Олександр Романчук: Розуміємо, що в матчі з "Шахтарем" буде багато боротьби

Олександр Романчук: Розуміємо, що в матчі з "Шахтарем" буде багато боротьби}

Захисник криворізького «Кривбасу» Олександр Романчук ексклюзивно розповів про підготовку команди до домашнього матчу 5 туру УПЛ проти донецького «Шахтаря».

- Олександре, попереду гра «Кривбас» - «Шахтар». Це центральний матч 5 туру?

- Певно, так. Але, хочу сказати, для нас важлива кожна гра. У нас є свій план на матч і неважливо, чи це «Шахтар», чи інший суперник УПЛ. Ми налаштовуємося однаково на кожного суперника - це тільки перемога.

- Якою, на твій погляд, буде гра в неділю?

- «Шахтар» - це діючий чемпіон України, дуже якісна команда з гарними футболістами, як індивідуально, так і командно. Налаштовуємось на хорошу гру. Ми розуміємо, що буде боротьба. Десь вони, звісно, мали більше часу, щоб підготуватися та відновитися. Але ми будемо робити все залежне від нас, все що в наших силах, щоб подарувати вболівальникам і Кривогу Рогу позитивні емоції та перемогу.

- Матч з «Інгульцем» ти пропускав через дискваліфікацію. Як це, переживати за партнерів з трибуни?

- Хочу сказати, що це нелегко. Я дивився гру, вона була важка, адже суперник навʼязав хорошу боротьбу. Десь, можливо, ми не реалізували свої моменти. І коли ти сидиш на трибуні й дивишся на боротьбу, то хочеться вийти і допомогти хлопцям. Щодо мене, то я заходив в роздягальню, тому старався підтримувати і мотивувати їх. Всіма своїми думками я був з командою.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Шахтар». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru