Олександра Червінська: Мій перший тренер - моя сестра

Олександра Червінська: Мій перший тренер - моя сестра}

Нападниця криворізького ЖФК «Кривбас» Олександра Червінська - про дебютний гол у складі червоно-білих у Вищій лізі, а також про перші кроки у футболі.

- Згадай з чого розпочався твій футбольний шлях та чому обрала саме футбол?

- Футбол обрала ще в дитинстві. Часто грала з хлопцями, мені це дуже подобалося і в майбутньому я захотіла стати саме футболісткою. Дуже рада, що в мене все вийшло і зараз займаюся футболом. В мене є сестра, ми з нею двійнята, вона завжди стояла на воротах, а я грала в полі.

Вийшло так, що ми з нею полюбили футбол і вмовили батьків відвести нас разом на перше тренування до хлопців. Тому моїм першим наставником була саме сестра, бо я трохи боялася всього, а сестра у мене така бойова, і ми разом почали грати у футбол.

- У виїзному матчі 9 туру проти «ЕМС-Поділля» ти забила свій дебютний гол у Вищій лізі, і також цей гол став дебютним у новій команді. Як тобі це вдалось?

- В мене були моменти в попередніх іграх, щоб почати забивати м'ячі за «Кривбас», але не виходило, на жаль. Але я дуже рада, що нарешті забила і допомогла команді здобути перемогу, тому емоції, звичайно, зашкалюють.

Насправді, коли я забила, то чула крики «офсайд» і тому не зрозуміла, чи гол зарахували. Потім до мене підійшла Іра Олійниченко, яка віддала цей пас, вона почала мене вітати та казати «молодець»! Потім підбігла Дар'я Колодій і також почала вітати, і вже інші дівчата також почали бігти до нас та раділи за мене.

- Які емоції в команді після першої перемоги в цьому сезоні на виїзді? Певний тягар з плечей впав?

- Емоції дуже-дуже позитивні, бо нам щось поки важко даються перемоги, хоча готуємося до кожної гри дуже ретельно: проводимо теорію, тренування плідно проходять, але щось нам не вдається. Тому дуже раді, що перемогли, тим паче, на виїзді, тренери усіма задоволені. Думаю, що в останній грі з «Пантерами» ми також проявимо себе добре, будемо плідно готуватися і у нас все вийде.

- Як пройшла твоя адаптація у «Кривбасі»?

- Адаптація в цілому пройшла легко. Дівчата мене дуже добре прийняли до команди. Деяких дівчат я вже знала - це Настя Швидченко, я з нею давно знайома. Вона мені також допомогла влитися в колектив. Я їхала в команду з позитивом; була впевнена, що все буде добре, тому нові знайомства для мене - це дуже круто, тому все чудово. Я дуже задоволена умовами, які створені в Клубі, тому зараз я щаслива, що знаходжуся саме в «Кривбасі».

- Які цілі ставиш перед собою у складі червоно-білих в поточному чемпіонаті?

- Основна ціль - дуже добре тренуватися, викладатися на повну, показувати всі свої хороші сторони, прогресувати. По максимуму допомагати команді, намагатися забивати, так як я гравець атаки. Мені треба обов'язково забивати м'ячі і допомагати команді здобувати перемоги.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru