"Олександрія" - "Кривбас" 1:1

"Олександрія" - "Кривбас" 1:1}

У другому сьогоднішньому спарингу проти «Олександрії» тренерський штаб криворізького «Кривбасу» випустив склад наближений до основного. Як, власне, й суперник. Господарі розпочали гру активніше, й декілька разів загрожували воротам Сарнавського, але дальня артилерія успіху не принесла.

«Кривбас» попереду діяв дуже сміливо, й на 20 хвилині зумів забити першим. Гравець на перегляді Хобленко заробив пенальті: вривався у карний майданчик й був збитий суперником. Сам же постраждалий й підійшов до позначки – удар по центру воріт низом, Білик стрибнув у правий від себе кут – 0:1.

Моментів у першому таймі було небагато. Чимало часу команди провели між двома штрафними. Чи не єдиний до перерви небезпечний момент на двох створили олександрійці. Третьяков з лівого флангу наважився на удар зі стандарту, й Сарнавський у стрибку врятував «Кривбас».

Другий тайм команди розпочали не менш активно, й, на жаль, з голу у наші ворота. Після подачі  з кутового вищим за всіх виявився Новіков, й з другого поверху пробив у дальній кут – 1:1. Другу половину другого тайму трохи активніше виглядала «Олександрія», але й криворіжці не засиджувалися в обороні.

Друга поспіль бойова нічия, цього разу 1:1. Це був останній контрольній матч нашої команди перед стартом сезону Першої ліги.

17 липня 2021 року. Контрольний матч №7. Олександрія, Кіровоградська область. КСК «Ніка» (запасне поле). 18:00. 50 глядачів. +29 градусів.

ФК «Олександрія» (Олександрія, Кіровогр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:1)

Головний арбітр: Денис Федан (Олександрія).

Голи: Олексій Хобленко, з пенальті, 20 (0:1). Андрій Новіков, 59 (1:1).

«Олександрія» (Олександрія) (стартовий склад): Олег Білик, Юрій Копина, Каспарс Дубра (к), Владислав Бабогло, Тимур Стецьков, Олександр Демченко, Іван Калюжний, Кирило Ковалець, Максим Третьяков, новачок, Андрій Новіков.

Запасні: Денис Устименко, Ярослав Базаєв, Олег Кожушко, Еміль Мустафаєв, Микита Каверін.

Головний тренер: Юрій Гура.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Сарнавський – Дмитро Фатєєв, Володимир Заїменко (к), Іван Зотько, Олександр Горват (Максим Мисляй, 83) – Ігор Яровой, Артем Гордієнко, Вагнер Гонсалвез, Олександр П’ятов, Артем Щедрий – Олексій Хобленко.

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru