"Олександрія" - "Кривбас" 2:0

"Олександрія" - "Кривбас" 2:0}

У матчі 8 туру VBET Ліги криворізький «Кривбас» на виїзді зустрічався із ФК «Олександрія». Тренерський штаб червоно-білих зробив лише одну зміну у стартовому складі в порівнянні з останнім поєдинком проти «Минаю». Опанасенко вийшов замість Дібанго (який отримав вилучення) зліва у захисті.

Вже на перших хвилинах наші хлопці створили супернагоду, аби швидко відкрити рахунок. Опанасенко вивів Татаркова один на один із Біликом, але удар Микити низом, на жаль, прийшовся у воротаря. «Олександрія» з відповіддю не забарилась. Щоправда, до проблем біля наших воріт призвела звичайна контратака. Подача з правого флангу, й Хомченовський у боротьбі із Дришлюком зрізав мʼяч у власні ворота – 1:0.

Криворіжці взяли снаряд під свій контроль й на 14 хвилині створили ще одну можливість, аби забити. Подачу з кутового ударом головою завершував Хобленко, але Білик прочитав ситуацію й врятував свою команду майже на лінії воріт. «Кривбас» продовжував володіти ініціативою. Наша команда атакувала по всій ширині поля. Гостро було після флангових подач.

На 29 хвилині Татарков виконав подачу з правого флангу на дальню стійку, звідкіля з другого поверху пробивав Опанасенко. Удар в боротьбі майже впритул, але мʼяч якимось дивом пролетів повз ворота. Господарі відповідали вкрай рідко, але мітко. Так, Дришлюк у дотик замикав простріл з флангу, але, на щастя, набагато вище воріт.

Наприкінці тайму у єдиноборстві із захисником пошкодження отримав Хобленко, його тут же замінив Устименко. Здоровʼя, Олексію. Кінцівка тацму пройшла на половині поля господарів, але витиснути бодай один гострий момент нам не вдалось. Напівшанс був у ще у Татаркова, але куля після його прострілу влучила у стійку.

Другий тайм розпочався з атак криворіжців, але олександрійці, відпочивши, у дебюті не давали розгулятись на своїй половині поля. Натомість, супернику ще й вдалось подвоїти рахунок. Другий удар у площину воріт Сарнавського – другий гол. Флангова подача – програш верхової боротьби – невисокий Третьяков ударом головою пробив у дальній кут – 2:0. Тут же господарі заробили небезпечний стандарт, але потужний постріл Калітвінцева прийшовся у стійку.

Раніше, ще за рахунку 0:1, криворіжці пробивали штрафний з хорошої позиції, але Стецьков влучив у стінку з гравців. На 74 хвилині центральний захисник суперника Дячук заробив друге попередження, й його було вилучено з поля. У більшості «Кривбас» пішов вперед ще більшими силами. Але, на жаль, склади згодом вирівнялись.

Волошин на емоціях отримав впродовж хвилини дві жовті картки, й раніше за інших пішов до роздягальні. Фінальний штурм від наших хлопців був, але без моментів. На жаль, поразка у рівній грі - 0:2.

18 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. VBET Ліга. 8 тур. Олександрія, Кіровоградська область. КСК «Ніка». +17 градусів.

ФК «Олександрія» (Олександрія) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:0 (1:0)

Арбітр: Володимир Новохатній (Київ).

Асистенти арбітра: Семен Шлончак (Черкаси), Володимир Висоцький (Київ).

Четвертий арбітр: Олександр Дердо (Чорноморськ).

Спостерігач арбітражу: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Голи: Дмитро Хомченовський, у власні ворота, 7 (1:0). Максим Третьяков, 61 (2:0).

«Олександрія» (Олександрія): 31. Олег Білик, 4. Владислав Бабогло, 6. Кирило Дришлюк, 9. Владислав Калітвінцев (20. Артем Шулянський, 89), 10. Максим Третьяков (к), 11. Денис Мірошніченко, 14. Максим Дячук, 17. Олег Кожушко (15. Вікентій Волошин, 46), 27. Олександр Демченко (7. Кирило Ковалець, 46), 29. Андрій Цуріков, 37. Сергій Рибалка (2. Олександр Мельник, 78).

Запасні: 1. Валентин Горох, 18. Денис Костишин, 22. Даніл Скорко, 24. Олександр Мартинюк, 73. Богдан Кобзар, 79. Георгій Єрмаков, 95. Еміль Мустафаєв.

Головний тренер: Юрій Гура.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський, 24. Володимир Якімець, 25. Драган Ловріч, 5. Тимур Стецьков (13. Іван Зотько, 70), 39. Євген Опанасенко (20. Артур Микитишин, 71), 94. Максим Задерака, 10. Дмитро Хомченовський (к), 11. Микита Татарков, 8. Ріфет Капіч, 19. Назар Волошин, 9. Олексій Хобленко (18. Денис Устименко, 40).

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 22. Денис Шевченко, 2. Вʼячеслав Рябов, 7. Андрій Понєдєльнік, 97. Тимур Кораблін, 17. Владислав Семотюк, 44. Євген Банада, 27. Роман Дебелко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Владислав Бабогло, 34. Максим Дячук, 49. Сергій Рибалка, 73. Кирило Ковалець, 84. Олександр Мельник, 90+2 – Максим Задерака, 35. Денис Устименко, 53. Назар Волошин, 80.

Вилучення: Максим Дячук, 74 (друге попередження) – Назар Волошин, 80 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru