"Олександрія" - "Кривбас" 2:2

"Олександрія" - "Кривбас" 2:2}

Криворізький «Кривбас» провів перший з двох сьогоднішніх спарингів проти представника УПЛ – «Олександрії» в рамках літнього навчально-тренувального збору.

Наша команда розпочала дуже жваво, й вже на 4 хвилині м’яч ледь не влетів у ворота господарів. Маліновський виконував подачу з правого флангу: шкіряний, влучивши у поперечину, вилетів у поле. «Кривбас» заволодів ініціативою, але першою вдалося забити «Олександрії».

Пройшла атака через центру захисту криворіжців, Устименка вивели один на один із Чернишем, й той потужно пробив повз Дмитра – 1:0. Наші хлопці не встигли оговтатися, як вже через хвилину супернику поталанило забити другий гол. Того ж Устименка знову вивели на ударну позицію, й той пробив Черниша вже з гострого кута – 2:0.

Навіть програючи, гості продовжували володіти перевагою, але й «Олександрія» гостро конратакувала. Так, Кожушко увірвався у карний майданчик з правого флангу, але з прицільним пострілом Черниш впорався. Криворіжці атакували по всій ширині поля, але забити довго не вдавалося.

Непогані моменти для взяття воріт були у Пирогова й Говедаріци, який повернувся до команди після деякої паузи, пов’язаною із оформленням документів на роботу в Україні. Але, на жаль, вище воріт. Забити вдалося лише на 41 хвилині, коли після вкидання ауту Маліновським та скидкою грудьми Квасова снаряд зустрівся із рукою одного з гравців, який перебуває в «Олександрії» на перегляді.

Пенальті чітко реалізував Квасов, який розвів м’яч та Єрмакова по різних кутах – 2:1. Друга половина гри розпочалася з другого голу у ворота господарів. Рябов прострілив зліва, а Збунь, вигравши позицію у опонента, проштовхнув шкіряного повз голкіпера – 2:2!

У середині таймі непоганий шанс змарнував Приходько, гравець на перегляді, удар з другого поверху якого після скидки Квасова парирував воротар. Вийшли на поле наприкінці два молоді футболісти: Тітаренко, який у минулому сезону виступав за «Кривбас-2», та ще один місцевий вихованець Мисляй.

Криворіжці атакували гостріше, й мав забивати Говедаріца й виривати для гостей перемогу, але із його пострілом з меж карного майданчика впорався кіпер. Аналогічно після потужного пострілу Пирогова після підбирання. У першому спарингу – 2:2.

17 липня 2021 року. Контрольний матч №6. Олександрія, Кіровоградська область. КСК «Ніка» (запасне поле). 16:00. 50 глядачів. +32 градуси.

ФК «Олександрія» (Олександрія, Кіровогр. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:2 (2:1)

Голи: Денис Устименко, 14 (1:0). Денис Устименко, 15 (2:0). Ярослав Квасов, з пенальті, 41 (2:1). Олексій Збунь (В’ячеслав Рябов), 52 (2:2).

«Олександрія» (Олександрія) (стартовий склад): Георгій Єрмаков, Владислав Сацевич, новачок, новачок, новачок, новачок, Кирило Дришлюк (к), Ярослав Базаєв, Еміль Мустафаєв, Олег Кожушко, Денис Устименко.

На заміни виходили: Олександр Майстренко та новачки.

Головний тренер: Юрій Гура.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Дмитро Черниш – Назар Маліновський (Максим Мисляй, 75), Кирило Прокопчук, Дмитро Семенов, Микита Татарков – В’ячеслав Рябов (к), Клім Приходько, Олексій Збунь, Мілян Говедаріца (Олег Тітаренко, 84), Максим Пирогов – Ярослав Квасов.

Запасних не залишилося.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru