"Олександрія" - "Кривбас" 4:2

"Олександрія" - "Кривбас" 4:2}

Криворізький «Кривбас» зіграв останній спаринг перед стартом у новому сезоні Другої ліги. Сьогодні наша команда зустрічалася із грізним суперником - «Олександрією», яка виступає у Прем'єр-лізі.

Спаринг розпочався за рівної боротьби. Перший момент створили наші хлопці. Розіграш кутового на 7 хвилині: Пятов відкрився у штрафному майданчику та наніс сильний удар у ближній кут - Рудик не без проблем відбив м'яча перед собою.

Криворіжці продовжили грати активно, та на 16 хвилині несподівано для господарів зуміли відкрити рахунок. Яровой здалеку відважився на постріл, котрий вийшов потужним та точним! Снаряд залетів точнісінько у ближню дев'ятку - 0:1.

Перша ж більм-менш небезпечна атака олександрійців пройшла лише на 28 хвилині, коли Сокол не дав прострілити зліва Стецькову. А після кутового м'яч застряг в ногах гравців, ледве не залетівши у ворота. Наш кіпер-новачок впорався із загрозою!

Стандарти у подальшому несли у собі загрозу біля наших воріт. Було гаряче, але захист із воротарем грали надійно. Наша команда до перерви запам'яталася хіба що низовим несильним ударом Маліновського з-меж карного майданчика.

А от підопічні Шарана кінцівку тайму провели активно, та мали зрівнювати рахунок на 44 хвилині, коли вкидання аута ледве не призвело до голу. Але Задерака, опинившись на хорошій позиції для завершального удару, схибив, пробивши повз ворота.

На другий тайм Геннадій Приходько відрядив оновлений склад за виключенням кіпера на перегляді. Й тут же господарям вдалося зрівняти рахунок. Помилкою у захисті скористався Банада, чітко пробивши у ближній кут с близької відстані - 1:1.

Щоправда, вже у наступній атаці ми знову вийшли уперед! Чернія збили у карному майданчику, а Бука упевненно реалізував пенальті, пробивши по центру під поперечку - 1:2.

«Олександрія», склад якої у другій половині гри, був наближений до основного, захопила ініціативу. Декілька разів воротар-новачок по-спражньому рятував від голу. Мали свій шанс у середині тайму й гості, але момент у карному майданчику змарнував новачок, влучивши м'ячем у захисника.

На 72 хвилині олександрйці все ж домоглися свого. Після подачі зі стандарту зліва на дальній стійці забули Банаду, який з близької відстані оформив дубль ударом головою - 2:2.

Гостру атаку гості провели на 78 хвилині, коли Бука, вийшовши віч-на-віч із воротарем, влучив у стійку. А от суперник свій шанс проти експериментального складу криворіжців реалізував: Безбородько після передачі партнера забивав у порожні ворота - 3:2. На 88 хвилині Ковалець після навісу з кута поля влучно пробив на дальній стійці - 4:2.

30 серпня 2020 року. Контрольний матч. Олександрія, КСК «Ніка». 18:00. Без глядачів. +32 градуса.

ФК «Олександрія» (Олександрія, Кіровогр. обл.) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 4:2 (0:1)

Голи: Ігор Яровой, 16 (0:1). Євген Банада, 54 (1:1). Ігор Бука, з пенальті, 56 (1:2). Євген Банада, 72 (2:2). Денис Безбородько, 80 (3:2). Кирило Ковалець, 88 (4:2).

«Олександрія» (Олександрія) (1 тайм): Дмитро Рудик - Вадим Янчак, Олександр Кобеляш, Валерій Самар, Тимур Стецьков - Максим Задерака, Василь Грицук, Олексій Довгий (к), Максим Третьяков - Артем Сітало, Денис Устименко.

«Олександрія» (Олександрія) (2 тайм): Юрій Паньків (к) - Павло Пашаєв, Артем Гордієнко, Олександр Мельник, Богдан Мишенко - Валерій Лучкевич, Євген Банада, Кирило Ковалець, Дмитро Гречишкін, Іван Петренко - Денис Безбородько

Головний тренер: Володимир Шаран.

«Кривбас» (Кривий Ріг) (1 тайм): новачок - Богдан Сокол, Володимир Заїменко, В'ячеслав Рябов, Ігор Коцюмака - Андрій Григорик (к), Олександр Горват, Ігор Яровой, Олександр Пятов, Назар Маліновський - Віктор Берко.

«Кривбас» (Кривий Ріг) (2 тайм): новачок - новачок, новачок, Євген Кравчук, Андрій Дедяєв, Андрій Шмат, новачок, Євген Кателін, Ігор Бука (к), новачок - Костянтин Черній.

Запасні: Дмитро Черниш, Кирило Злотар, Гліб Попчук, Сергій Гвоздевич.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru