"Олександрія" U-19 - "Кривбас" U-19 4:3

"Олександрія" U-19 - "Кривбас" U-19 4:3}

Криворізький «Кривбас» U-19 зіграв другий контрольний матч на літніх зборах. Сьогодні команда Віталія Косовського в кінцівці прикро поступилась в гостях «Олександрії» U-19, двічі перемагаючи по ходу зустрічі.

Цей суперник був добре знайомий нашій команді, адже ми зустрічались двічі у минулому чемпіонаті, до того ж частенько граємо між собою у міжсезоння. Криворіжці доволі активно розпочали поєдинок та вже у перші 15 хвилин двічі засмутили голкіпера господарів.

Височенний Лях відкрив рахунок після хорошої флангової подачи та удару у дальній кут, а Пасічний скористався помилкою захисника, обікрав його, та, вийшовши один на один, точно пробив у ближній кут – 0:2. Непоганий початок. Але втримати перевагу до перерви не вдалось.

Олександрійці не лише відквитали один гол, а й зрівняли рахунок. На початку другого тайму криворіжці знову вийшли вперед. Пішла швидка контратака, та розрізна передача, яка вивела двох червоно-білих на воротаря. Один з новачків вирішив пробивати сам на 57 хвилині та поцілив точно у дальній кут – 2:3.

Наша команда мала ще багато моментів, аби забити ще та закріпити перевагу, але натомість пропустила двічі у останню 10-хвилинку. На жаль, поступаємось, хоча за грою «Кривбас» U-19 сьогодні точно заслуговував на більше. Працюємо далі.

15 липня 2023, субота. Контрольний матч №2. Олександрія, Кіровогр. область. КСК «Олімп». 12:00. +25 градусів.

«Олександрія» U-19 (Олександрія, Кіровогр. обл.) - «Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) - 4:3 (2:2)

Голи: Тарас Лях, 5 (0:1). Богдан Пасічний, 15 (0:2). Іван Давиденко, 24 (1:2). Владислав Шаповалов, 26 (2:2). Новачок, 57 (2:3). Єгор Камишан, з пенальті, 82 (3:3). Денис Бредельов, 90 (4:3).

«Кривбас» U-19 (Кривий Ріг) (стартовий склад): новачок, новачок, Дмитро Брацюнь, Кирило Крамаренко, Ілля Вдовиченко, Володимир Мулик, Ярослав Дружинін, новачок, Богдан Пасічний (к), Святослав Матяш, Тарас Лях.

Запасні: Ігор Омельченко, новачок, Ілля Козубенко, Артем Чехов, новачок, Сергій Конюхов, новачок, новачок, новачок, новачок, новачок.

Старший тренер: Віталій Косовський.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru