Олексій Хобленко: Будемо продовжувати у тому ж дусі

Олексій Хобленко: Будемо продовжувати у тому ж дусі}

Футболісти криворізького «Кривбасу» поділилися враженнями після домашньої перемоги над «Ужгородом» - 5:0 у 8 турі Першої ліги. Нападник Олексій Хобленко оформив покер за 23 (!!!) хвилини, а захисник Володимир Заїменко, повернувшись до стартового складу після деякої перерви, відразу зіграв дуже сильно й забив п’ятий гол.

Олексій Хобленко, нападник ФК «Кривбас»:

- Вітаю із перемогою всіх вболівальників «Кривбасу». Сьогодні ми перед ними реабілітувалися за невдалий матч в Сумах. Сподіваюся, надалі будемо продовжувати у тому ж дусі. Це мій перший покер в офіціальних поєдинках. Дуже радий, у першу чергу, за команду, вже потім за себе. Також щасливий за уболівальників, які побачили цю перемогу.

Емоції тільки позитивні. Але сьогодні радіємо, а вже завтра починаємо готуватися до важкого виїзду до «Прикарпаття». Деяка незіграність? Так, ще є. Команда зібралася разом тільки за два місяці до чемпіонату, а половина з нас навіть не проходила командні збори.

Дуже важко, повірте, зігратися у короткий термін. Але у нас вже багато чого виходить. Впевнений, надалі буде тільки краще. Гра з «Металістом»? Ні, не чекаю на цей матч. Чекаю матчу проти «Прикарпаття».

Володимир Заїменко, захисник ФК «Кривбас»:

- Дуже хотіли реабілітуватися перед уболівальниками, керівництвом, Кривим Рогом. Думаю, це нам вдалося, впевнено перемогли – 5:0. Команда зіграла добре. Так, у другому таймі були помилки, але, в цілому, провели хороший матч, адже є гра та результат. Вважаю, «Кривбас» зараз на ходу.

- Кілька матчів ви пропустили через ушкодження. Як зараз себе почуваєте?

- Все добре. Була ротація. У нас всі рівні. Хто виходить на поле, той повинен давати результат. Сьогодні забили чотири голи після стандартів. Один з них на моєму рахунку: влетів, забив, задоволений. Присвячую гол своїй дівчині.

- Як будете готуватися до гри проти «Прикарпаття»?

- Це хороший суперник, але ми його розберемо.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru