Олексій Хобленко: Хочу грати у футбол лише в Україні та "Кривбасі"

Олексій Хобленко: Хочу грати у футбол лише в Україні та "Кривбасі"}

Футболісти криворізького «Кривбасу» відповіли на питання клубної пресслужби одразу після першого тренування команди на першому зборі.

Іван Зотько, захисник ФК «Кривбас»:

- Усі довго чекали на повернення футболу до Кривого Рогу. Перед тренуванням вийшла тепла зустріч із хлопцями, новим тренерським штабом. З лютого по червень перебував вдома разом із батьками, після чого вирушив до Кривого Рогу на тренувальний збір. Від зборів очікую, що ми наберемо гарну форму. Дай Боже, скоріше закінчиться війна, й усе повернеться на свої місця та буде навіть краще. Й футбол повернеться до України.

- Коли дізнався, що «Кривбас» очолить Юрій Вернидуб, про що подумав по-перше?

- Юрій Миколайович усім добре відомий тренер. Мої друзі грали під його керівництвом у «Зорі». Усі пам’ятаємо ту легендарну перемогу його команди на той час, «Шерифа», над «Реалом». Такий авторитетний тренер точно допоможе «Кривбасу» і ментально, і фізично, і тактично. Будемо намагатися під керівництвом Юрія Миколайовича займати в УПЛ тільки найвищі місця.

Олексій Хобленко, нападник ФК «Кривбас»:

- Коли розпочалася війна, на жаль, мені довелося поїхати до Естонії, аби тренуватися й отримувати ігрову практику. Й це мені допомогло, адже зараз я перебуваю у непоганій формі. Тепер повернувся до України й хочу грати у футбол лише в «Кривбасі». У новому сезоні УПЛ будемо показувати хороший футбол, аби дати змогу захисникам нашої країни трохи відволіктися від того, що наразі відбувається на нашій неньці.

- Які враження від першого знайомства із новим тренером команди Юрієм Вернидубом?

- Наші шляхи перетиналися, але в різних командах. Я грав проти «Зорі», стиль гри якої за Вернидуба мені завжди імпонував. Юрій Миколайович створив там хороший бойовий колектив, який кожен сезон боровся за медалі. Наш новий тренер - до того ж дуже хороша людина й те, що він у складний для України час повернувся й став до лав ЗСУ, його прекрасно характеризує як мужню особистість.

- Знаю, що закордоном ти активно допомагав нашій армії.

- Разом із партнерами ми домовилися допомагати нашим воїнам коштами: й через волонтерів, й особисто. Головне - перемога України над ворогом. Слава Україні!

Роман Дебелко, нападник ФК «Кривбас»:

- Після повернення зі зборів в Туреччині перебував в Україні. Тренувався індивідуально та навіть встиг зіграти один матч за ветеранів «Кривбасу». Це для мене це честь, але, сподіваюся, що ще пограю за «Кривбас» основний.

- Які враження від першого тренування?

- Все добре. Юрій Вернидуб - топовий тренер, який виводив команди в Лігу Європи, Лігу чемпіонів; обігрував «Реал» в Іспанії. Цікаво буде попрацювати разом. Сподіваюсь, усі разом ми доб’ємося поставлених задач. Наразі у «Кривбасі» багато молодих виконавців, хочу побажати їм успіху, аби вони себе проявили з гарного боку й закріпилися у першій команді.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru