Олексій Хобленко - найкращий футболіст серпня у Першій лізі!

Олексій Хобленко - найкращий футболіст серпня у Першій лізі!}

Нападник криворізького «Кривбасу», один з наших літніх новачків Олексій Хобленко визнаний ПФЛ та інформаційним партнером змагань UA-Football найкращим футболістом серпня у Першій лізі!

У шести стартових турах на рахунку Хобленка 4 м’ячі та 5 гольових передач. За системою гол+пас нападник лідирує в Першій лізі. У гонці бомбардирів Олексій ділить першу сходинку з двома іншими футболістами, щоправда у його конкурентів одразу чотири голи з пенальті на двох, у Олексія – жодного.

Бажаємо нашому форварду зберігати високу результативність і допомагати «Кривбасу» здобувати перемоги!

- У першому офіційному матчі за Кривбас із Олімпіком (4:1) Хобленко поставив крапку четвертим голом. Але якби тільки м’яч – він асистував у голах Артемові Щедрому й Денисові Васіну.

У дуже складному поєдинку з Гірник-Спортом (2:1), коли криворіжці довгий час програвали, саме Олекса зрівняв рахунок. А на 90+3 хвилині Хобленко віддав гольовий пас на боснійського легіонера Міляна Говедаріцу.

Хобленкова феєрія була і в матчі з Кременем (4:1): дубль на 9 і 85 хвилинах, асист до голу Романа Дебелка.

Не таким виразним для Олекси був останній поєдинок із Поділлям (3:2), але й він доклався до того, щоб команда відігралася з 0:2 – гольовою передачею на 75 хвилині на В’ячеслава Рябова, - така оцінка гри Хобленка від журналістів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru