Олексій Хобленко: Поступово набираємо оптимальну форму

Олексій Хобленко: Поступово набираємо оптимальну форму}

Після останнього тренування у п’ятницю на першому зимовому навчально-тренувальному зборі криворізького «Кривбасу» нападник червоно-білих Олексій Хобленко та півзахисник Євген Ніколашин підвели підсумки першого етапу підготовки.

Олексій Хобленко, нападник ФК «Кривбас»:

- Непогано себе наразі почуваю, поступово набираю форму. Так, трохи захворів на зборах, але вже усе добре. До зборів в Туреччині буду готовий на сто відсотків. Перший збір вийшов дуже плідним в плані фізичної підготовки: дворазові тренування, тренажерний зал, басейн. Все це пішло нам на користь.

В Туреччині будемо грати контрольні матчі й вболівальники зможуть оцінити наш фізичний стан. Також попрацюємо над тактикою, й доведемо усе до автоматизму. Усім необхідно набрати оптимальну форму, тому що попереду у нас десять важливих та дуже важких матчів у чемпіонаті. Перед нами стоїть задача – УПЛ, тому все в наших руках.

Усі полюбляють збори в Туреччині, адже там хороші умови для підготовки: тепла погода, якісні поля. Очікую піднесеного настрою від усіх партнерів по команді та плідної підготовки.

Євген Ніколашин, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Перший збір пройшов чудово. У ФК «Кривбас» завдяки керівництву гарні умови для якісної підготовки. Дуже вдячні за це. Усе супер. Потихеньку набираю оптимальні кондиції, у нас були хороші дворазові тренування. Колектив після повернення з оренди зустрів добре: готуємось разом у позитивній веселій атмосфері.

Впевнений, турецький збір пройде чудово. Команда наразі в непоганій фізичній формі, у спарингах це покажемо. Попереду багато цікавих контрольних матчів проти сильних суперників, будемо демонструвати свої найкращі якості, свій футбол. Чекаю зустрічі із «Валмієрою», проти якої вже грав та навіть забивав (хоча й гол не зарахували) минулого року. Сподіваюся, цього разу заб’ю й мій гол зарахують (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru