Олексій Хобленко: Програли боротьбу - програли матч

Олексій Хобленко: Програли боротьбу - програли матч}

Нападник криворізького «Кривбасу» Олексій Хобленко прокоментував матч 14 туру VBET Ліги проти харківського «Металіста 1925» - 0:2.

- Всі дуже чекали твого повернення на поле. Так, результат сьогодні не той, на який розраховували. Та все ж, твої враження від гри?

- Результат поганий, адже програли 0:2. Поле та погода були для обох команд однаковими. Ми програли боротьбу, це було видно. Суперник забив два голи. Певно, просто через те, що вони більше хотіли сьогодні перемогти.

- Можна сказати, що курйозний перший гол надломив команду психологічно, адже до тями приходили доволі довго?

- Так, можливо, цей гол десь дав психологічну перевагу супернику. Але у нас було ще 80 хвилин ігрового часу, були усі шанси для того, аби переломити хід зустрічі. На жаль, ми з цим не впорались. Треба проаналізувати помилки й на наступний матч вийти із іншим настроєм. Хочу вибачитись перед нашими вболівальниками за те, що ми сьогодні так зіграли.

- Наступний суперник «Кривбасу» - «Дніпро-1». Не чужа для тебе команда. Можна сказати, що очікується принциповий матч?

- Я б так не сказав. Для мене це звичайний поєдинок. Хочу вийти на поле та допомогти «Кривбасу» здобути перемогу. Неважливо, скільки часу дадуть мені тренери. Я вийду та покажу усе, що вмію та навіть більше, щоб команда виграла.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru