Олексій Хобленко та Мілян Говедаріца - серед найкращих гравців 3 туру!

Олексій Хобленко та Мілян Говедаріца - серед найкращих гравців 3 туру!}

Третій тур Першої ліги поспіль футболісти криворізького «Кривбасу» отримують «виклик» до когорти найкращих. У 3 турі до символічної збірної Інтернет-видання Sport Arena за підсумками переможного матчу проти «Гірника-Спорт» потрапив нападник червоно-білих Олексій Хобленко!

Вітаємо із визнанням та бажаємо тільки успішних виступів й надалі!

- Очки даються Кривбасу непросто, і в Горішньому Плавнях один з фаворитів сезону опинився в непростій ситуації. Добре, що якраз в цьому матчі видав бенефіс Хобленко, який додає від туру до туру у своїй новій команді.

Ще в першому таймі, за 0:0 на табло, Олексій добре загострював гру - міг забивати сам і робив все, щоб міг забивати Татарков. Коли ж господарі повели в рахунку завдяки автоголу і створили ще кілька дуже гострих моментів біля воріт гостей, запахло сенсацією. І лише в кінці гри Кривбас зміг перевернути гру.

На 74-й хвилині, десь з третього шансу, Хобленко зрівняв рахунок (здорово зреагував на ідеальну подачу Щедрого), а в кінцівці біля лицьової лінії видряпав м'яча і подав точно на голову Говедаріци, - резюмують журналісти про гру Хобленка.

- Непогано вийшли на заміни житомирянин Андрущенко, оболонці Батальський і Щебетун, хмельничани Мораренко і Коваль. Але якщо ми про класику «джокера», то це 100% Говедаріца!

26-річного боснійця тренерський штаб дбайливо і поступово підводив до гри, і ось зараз він став у нагоді Кривбасу в складний момент. Менш ніж через півгодини заміни в своєму дебютному матчі Мілян у високому стрибку замкнув подачу Хобленко, забивши переможний м'яч Гірнику-Спорт, - резюмують журналісти про гру Говедаріци.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru