Олексій Хобленко: У наступному матчі буде тільки легше

Олексій Хобленко: У наступному матчі буде тільки легше}

Футболісти криворізького «Кривбасу» прокоментували домашню перемогу над донецьким «Олімпіком» у післяматчевих інтерв’ю. Нападник Олексій Хобленко забив четвертий гол у матчі, й віддав гольову передачу, а півзахисник Артем Щедрий оформив дубль.

Олексій Хобленко, нападник ФК «Кривбас»:

- Позитивний результат – це вже добре. Перший матч завжди треба розпочинати з перемоги. Хочеться подякувати вболівальникам, що прийшли і підтримали нас. У Кривому Розі гарна підтримка. У «Кривбас» я перейшов нещодавно, сподіваюсь, така підтримка у нас буде і надалі.

- Яка була установка на гру?

- Ми повинні були грати першим номером, адже у «Кривбасі» підібралися непогані футболісти, й ціль – тільки УПЛ. Багато новачків, тому тільки зігруємося. А це не так легко. Добре, що сьогодні перемогли. У наступному матчі буде тільки легше.

- Як тобі підтримка вболівальників?

- Дуже відчутна. Нажаль, тільки функціонує одна трибуна зараз. Сподіваюся, скоріше іншу реконструюють. Підтримка супер, мені сьогодні все сподобалося (посміхається).

- Як пройшла адаптація у новій команді?

- Дуже добре. Багатьох гравців знаю давно ще з УПЛ, тому ніяких проблем.

Артем Щедрий, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Вітаю усіх вболівальників «Кривбасу» із перемогою. Ми робимо одну справу. Й сьогодні зробили маленький крок до УПЛ. Щодо гри, то, звісно, ще є над чим працювати. Те, що виграли 4:1 – це прекрасно, але помилок ще вистачає. Але, нічого, це тільки перший тур.

Була якась нервовість як для першої гри. Але це допустиме явище. Тим більше, у нас нова команда, від якої чекають лише перемог. Слава Богу, виграли, забили чотири голи. Так, на жаль, пропустили, але все ж таки здобули три очки.

Кожна команда намагається стартувати з перемоги. Перемога – це завжди якийсь імпульс, поштовх, гарний настрій. От з таким настроєм й будемо готуватися до наступної зустрічі. Сподіваюся, у нас попереду ще багато-багато перемог.

Дубль на офіційному рівні? Ні, це вперше для мене на професіональній кар'єрі (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru