Олексій Хобленко - у символічній збірній 4 туру Першої ліги!

Олексій Хобленко - у символічній збірній 4 туру Першої ліги!}

Четверта поспіль символічна збірна туру Першої ліги не обходиться без представників криворізького «Кривбасу». Вдруге поспіль виклик до когорти найкращих «отримав» нападник червоно-білих Олексій Хобленко!

У 4 турі Олексій став справжнім героєм домашнього матчу проти «Кременя» - 4:1. На його рахунку дубль плюс гольова передача! Вітаємо нашого футболіста із визнанням й бажаємо тільки успіху й перемог у прийдешніх матчах!

- Розкішне індивідуальне виступ вдалося Хобленко в матчі з Кременем - його команда виграла з розгромним рахунком, а сам Олексій очолив таблицю «гол + пас» з сімома балами.

Уже в дебюті він відкрив рахунок прямим ударом зі штрафного, заробленого Щедрим. Потім виступив асистентом для Дебелко, який повернув криворіжцям перевагу після пропущеного м'яча.

В кінці гри Хобленко зберіг свіжість і після передачі Балана дуже здорово розібрався на гострому куті, оформивши дубль, - відзначають журналісти гру Хобленка.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур), Геннадій Приходько (2 тур – найкращий тренер), Олексій Хобленко (3 тур), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru