Олексій Хобленко: Відчуваю, що можу додавати з кожним днем

Олексій Хобленко: Відчуваю, що можу додавати з кожним днем}

Нападник криворізького «Кривбасу» Олексій Хобленко поділився думками після перемоги у першому контрольному матчі літніх зборів проти «Кременя» - 3:1.

- Олексію, вітаємо з першим голом після повернення. Як тобі гра?

- Зіграли матч після роботи у тижневому циклі. Отримуємо навантаження, тому усі зіграли тільки по тайму. Забили три голи, але, на жаль, і один пропустили. Але це тільки перший контрольний матч, і у нас попереду ще цілий місяць для підготовки до сезону.

- «Кремінь» на початку гру створив нам деякі проблеми, але потім все ж клас «Кривбасу» дав своє.

- Я знаю можливості цього суперника ще по Першій лізі. Подобається як вони діють: не бояться, грають у футбол. Багато молодих гравців у складі. Думаю, у «Кременя» хороше майбутнє. Мій гол? Ромчик Дебелко віддав хорошу передачу, а мені пощастило забити.

- Який настрій на збори?

- У мене з «Кривбасом» діючий контракт. Все залежить тільки від мене. Як буду працювати на зборах, як себе зарекомендую. Впевнений, у мене буде шанс. Працюю над своєю формою. Так, трохи ще не вистачає, але відчуваю, що можу додавати з кожним днем. І це найголовніше. Хочу працювати, хочу конкурувати. Буду працювати над тим, аби якнайскоріше набрати оптимальну форму: забивати та допомагати «Кривбасу» перемагати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru