Олексій Прилепов: Були хороші моменти, але не вистачило реалізації

Олексій Прилепов: Були хороші моменти, але не вистачило реалізації}

Коментарі після матчу 3 туру юнацького ЧУ УПЛ «Верес» U-19 - «Кривбас» U-19 - 3:1. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже емоційної і цікавою для вболівальників, і для нас. Ми хотіли перемогти. Але не реалізували свої моменти, а суперник реалізував, з чим я їх і вітаю. Нам не вистачило реалізації, у нас були хороші шанси. Якби ми забили другий м’яч, то, вважаю, що гра трошки змінилась би. Був один момент, потім другий - ми не забили. Але пропустили.

Хлопці виклались на всі 100 відсотків і я дуже вдячний за це їм. На гру команди впливає те, що це був третій поспіль виїзний матч. Ми ж граємо не 300 кілометрів від дому, а 700-800. Але це таке - всі так грають. Так, нам тяжко, але ми виходимо і граємо на перемогу. Далі в нас ще багато матчів, тому хочу, щоб хлопці відпочили і будемо готуватись далі.

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Верес» U-19:

- Це однозначно був дуже складний матч. Я хлопцям своїм казав на перед грою, щоб вони не дивились на результат минулої гри «Кривбасу» з «Карпатами», тому що в Рівному буде інша гра. Скажу відверто, якби «Кривбас» так само грав з «Карпатами», як сьогодні з нами, там би «мокрого місця» від «Карпат» не лишилося.

Вдячний «Кривбасу» за такий супротив. Ми не очікували, що вони гратимуть довгими передачами від воріт і цим вони створили нам дуже великі проблеми в центрі поля. Вони були перші на підборах, нам не вдавалося заволодіти бодай 5 хвилин територіальною перевагою. Але я задоволений грою і характером своїх хлопців, що ми використали свої моменти.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Знову був важкий матч і знову важкий суперник. Але вважаю, що ми були цікаві та сильніші. На сьогодні маємо такий рахунок і деякі проблеми, з якими маємо боротися. Зробимо висновки, проаналізуємо свою гру та будемо рухатись далі, ще довгий чемпіонат. Загалом була цікава гра для вболівальників та тренерського штабу. Нам не вистачило реалізації в деяких моментах.

Ми не забили свої м’ячі, тому маємо такий рахунок. Ми дуже багато від’їздили за останній місяць – це і збори, і виїзди до Одеси і Львова. І цього разу до Рівного був непростий шлях, але ми все одно маємо грати і здобувати перемоги – неважливо це на виїзді, чи вдома.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru