Олексій Прилепов: Були хороші моменти в обох таймах

Олексій Прилепов: Були хороші моменти в обох таймах}

Коментарі після матчу 25 туру юнацького ЧУ УПЛ «Чорноморець» U-19 - «Кривбас» U-19 - 0:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Вийшов дуже хороший матч, ми хотіли виграти. Були хороші моменти у першому та другому таймах, але в підсумку маємо нічию. Хлопці дуже засмучені, тому що не змогли забити. Точніше одного разу забили, але гол не зарахували. Є  над чим далі працювати, налаштовуватимемось на наступний матч. Подякував хлопцям за гру. Нікіта Кріпак дебютував офіційно. Він хвилювався, але хлопці його підтримали.

Нікіта Кріпак, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Небезпечних моментів біля наших воріт було небагато. «Чорноморець» U-19 атакував флангами і звідти намагався створити небезпечні моменти. Багато роботи не було, тільки епізодами. Перед грою було хвилювання, а коли вже вийшов на поле, все зникло. «Чорноморець» U-19 дам нам бій, було багато боротьби. Ми мали багато моментів, які потрібно було реалізовувати.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- З одеситами завжди важко грати. Ми налаштовували себе на боротьбу, на жорсткий футбол і хотіли перемогти. Вже багато матчів поспіль йдемо без поразок, тому налаштовувались тільки на максимальний результат. Ми були дуже мотивовані і повинні були брати три очки, але чогось не вистачило. Багато атакували, били по воротам, але, на жаль. Кожна гра для нашої команди, як фінал зараз. У нас попереду ще п’ять фіналів і ми будемо намагатись виграти в кожному матчі, аби дійти до своєї мети – ТОП-3.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru