Олексій Прилепов: Було два різних тайми, є над чим працювати

Олексій Прилепов: Було два різних тайми, є над чим працювати}

Коментарі після матчу 1 туру юнацького ЧУ УПЛ «Чорноморець» U-19 - «Кривбас» U-19 - 0:5. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Було два різних тайми. В першому ми забили три м’ячі і після цього трішки розслабилися. У другому таймі могли і більше забивати, але не використали свої моменти. Хотілося б, щоб хлопці розуміли, коли забиваєш - треба взяти під контроль гру, щоб не витрачати багато сил потім. Щодо гри новачків, то було хвилювання. Я з ними розмовляв, щоб вони розуміли, що перша гра у юнацькому чемпіонаті – це не ДЮФЛ. Є над чим працювати ще. Хочеться, щоб надалі на ті матчі, які ще будуть, хлопці виходили вже більш впевненіше.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- В першу чергу, хочу подякувати Збройним Силам України. Вони на фронті нас захищають, а ми маємо змогу тут грати у футбол та дарувати їм радість. Велике дякую їм за це. По грі: було дуже спекотно. На початку матчу багато боротьби, адже це перша гра. Тренер дав нам настанови і сказав, що треба опустити м’яча вниз і зробити результат. Ми виконали це завдання та виграли цей матч.

У «Чорноморця» нова команда. Хлопці молоді, але, вважаю, що рахунок по грі. Перший мій забитий м’яч мені подарував Святослав Матяш. Другий – підійшов до стандарту та забив гол. Я дуже радий бути капітаном такої команди. Це дуже важливо для мене.  

Тимур Бутенко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був важкий. Погода трішки здивувала, було дуже спекотно. Ми контролювали гру, було непросто, але ми перемогли. Щодо голу, то Святослав Матяш віддав мені передачу, я прибрав одного із захисників та пробив у кут воріт. «Чорноморець» непогана команда, але ми наразі сильніші.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru