Олексій Прилепов: Десь відчували, що Омельченко відібʼє пенальті

Олексій Прилепов: Десь відчували, що Омельченко відібʼє пенальті}

Коментарі після матчу 22 туру юнацького ЧУ УПЛ «Верес» U-19 - «Кривбас» U-19 - 0:1. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Не все вдалося по грі із запланованого. Грали на виїзді та розуміли, хто нам протистоїть. У нас була дуже важка поїздка і на полі не вистачило емоцій. Ми мали гарні моменти, так само і суперник. Ми перемогли у матчі, а, отже, правильно підготувались. Поки були сили команда трималася, але у другому таймі не вистачало сил, та й ще вітер піднявся сильний. Десь дотерпіли, тому хочу сказати, що хлопці виклались на двісті відсотків. Ми десь відчували, що Омельченко відіб’є пенальті. Він це і зробив. Він воротар – повинен виручати. Команда заслуговує на цю перемогу.

Тимур Бутенко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була важкою, ми намагалися більше атакувати, створювали моменти. У підсумку виявилися сильнішими – забили єдиний гол у цьому матчі. Прочитав передачу центрального захисника біля чужих воріт, пробив, м’яч відскочив від воротаря і я вже забив у порожні ворота. В першому колі матч з «Вересом» U-19 був зовсім іншим. Суперник тоді більше пресингував і атакував, а ми вже відігравались. В цьому матчі все було навпаки, ми ставили свої умови на гру і перемогли. Ігор Омельченко виявився героєм матчу, дякуємо йому.

Ігор Омельченко, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже нелегкий матч видався, були моменти у двох команд. Десь нам пощастило з голом. Тимур Бутенко безперечно герой матчу, забив дуже гарний гол, і, головне, вирішальний. Готуючись до матчу, ми розуміли, що «Верес» U-19 дуже сильна команда. До того ж, грали проти колишнього тренера, тому настрій був бойовий. Всі хотіли перемогти і хлопці вийшли з перших хвилин і довели, що ми сильніші. Також дуже класні емоції від відбитого пенальті на останніх хвилинах матчу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru