Олексій Прилепов: Команда повірила, що може вигравати кожний матч

Олексій Прилепов: Команда повірила, що може вигравати кожний матч}

Старший тренер ФК «Кривбас» U-19 Олексій Прилепов підбив підсумки сезону 2023\24 в інтерв’ю клубним журналістам. Нагадаємо, наша юнацька команда завершила чемпіонат на сьомій сходинці.

- Олексію Вікторовичу, якою видалася для «Кривбасу» U-19 друга половина сезону?

- Друге коло видалося нелегким, але цікавим. Були матчі, де ми програвали, але на останніх хвилинах виривали три очки, і це нас надихало. Хлопці повірили, що можуть вигравати кожний матч. В цілому команда проявила себе непогано, були дійсно хороші поєдинки в нашому виконанні.

- Взимку «Кривбас» U-19 оновився і підписав новачків. Що можете сказати про цих хлопців, чи задоволені ви тим, як вони проявили себе на поле?

- У нас було дуже мало часу на підготовку. Ми підписували хлопців з Академії, які раніше не грали на такому рівні. Тому зі складом були проблеми. За тиждень до офіційної гри ми ще не розуміли, хто буде починати гру в стартовому складі. Загалом щодо новачків, то є хлопці якими ми задоволені, а є ті, кому ще треба працювати.

- В останньому матчі вперше з капітанською пов’язкою на поле вийшов Ярослав Шевченко. Чому ви обрали саме його?

- Ярослав підходить на цю позицію, і по характеру, і по ігровим якостям. Також я знаю, як він поводить себе в побуті з хлопцями. Але до початку сезону, можливо, будуть і інші кандидати на капітанську повʼязку. Будемо дивитись на те, як і хто буде себе проявляти.

- Які плани у нашої команди на міжсезоння?

- Зараз команда у відпустці - хлопці набираються сил до нового сезону, а 25-26 червня ми вже виходимо і починаємо працювати. Інформацію про збори очікуйте згодом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru