Олексій Прилепов: Команда впоралась: вийшла та показала хороший футбол

Олексій Прилепов: Команда впоралась: вийшла та показала хороший футбол}

Коментарі після матчу 18 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «ЛНЗ» U-19 - «Кривбас» U-19 - 0:4. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Ми готувалися до цієї гри, добре розібрали суперника. Передивлялись матчі, які вони провели раніше. Перша гра завжди дуже важка на емоції та переживання, але хлопці впорались – вийшли і показали дуже хороший футбол.

Перший тайм: не все виходило. Після першого забитого м’яча стало трошки легше. Після перерви ми зробили деякі зміни і забили другий, третій і четвертий голи. Після другого хлопці заспокоїлись і почали грати у футбол. Так, перший тайм наша команда провела дуже агресивно і після перерви ми вже розуміли, що вони вже так грати далі не будуть. Добре, що забили необхідні голи, які дозволили «закрити» матч.

На поле зʼявились декілька гравців 2007 року народження: з перших хвилин і після перерви, тому вони переживали. Ми зробили після перерви невелику тактичну оцінку гри, і вони вже у другому таймі почали грати більш легше.

Олександр Каменський, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже радий, що забив свій другий гол за «Кривбас» U-19. Я дуже цього чекав і довго йшов до цього: багато працював на тренуваннях і в мене вийшло. Щодо матчу, то перший завжди важкий. У першому таймі у нас не дуже все виходило. Але добре, що забили швидкий м’яч – це підняло настрій. В другому таймі вийшли і довели, що ми сильніші – забили ще три м’ячі.

Дмитро Мурашко, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Дебют гри, я думаю, видався нормальним. Вийшов на 7-8 хвилин, встиг віддати передачу віч-на-віч, але Захар Карпусь не реалізував свій момент. Але нічого, будемо працювати. Маю надію буду грати і буде все добре. У першому таймі гра була насичена боротьбою, хлопцям було важкувато.

Добре, що забили м’яч на перших хвилинах матчу. Це дало нам змогу більше контролювати гру. У другому таймі обом командам було нелегко – були зони, були атаки. На зборах ми готувались до цього першого матчу, награвали вихід з оборони і атаки, тому саме це нам дало змогу перемогти «ЛНЗ».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru