Олексій Прилепов: Ми хотіли перемогти, адже це перший домашній матч

Олексій Прилепов: Ми хотіли перемогти, адже це перший домашній матч}

Коментарі після матчу 4 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Інгулець» U-19 - 4:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Було дуже тяжко і спекотно. Команда проявила характер, ми намагалися грати в свій футбол. Не все виходило, але в першому таймі забили один м’яч і тому в другому трошки перебудувались - грали вже на перемогу. Ми хотіли перемогти, адже це перший домашній матч - не хотіли втрачати очок. Не все в нас виходило, те що відпрацьовували протягом тижня. Так, забили непогані м’ячі, які принесли нам три залікові бали. Ми розбирали гру суперників у першому та останньому турах, тому розуміли, як вони будуть грати.

Володимир Рукосуєв, старший тренер ФК «Інгулець» U-19:

- Гра видалася важкою. Команда «Кривбас» дуже швидка, дуже якісно підібрані гравці. Нам було тяжко проти них. Деякі наші футболісти припустилися помилок, які вилились у цей результат. Але хлопці в цілому молодці, вони старалися. Для нас чемпіонат проходить наразі дуже тяжко, ми тільки пробились до УПЛ. Дуже хотіли сюди потрапити, тепер розуміємо, чому це – елітна ліга.

Дмитро Мурашко, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Перший тайм був трохи сумбурний, багато чого не виходило. У другому таймі, начебто, знайшли свою гру і забили м’ячі та й довели діло до перемоги. Щодо мого дебютного голу: з лівого флангу виконали довгу передачу вперед - на забігання. Я вбіг в цю зону і просто вдарив у ближній кут. Команда «Інгулець» U-19 – бойова команда. Хоч вони і пропускають багато, але вони грають у футбол.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Було багато стиків, важких моментів. Також було дуже спекотно, ше й перехід з трав’яного поля на штучне. Справді було дуже важко. Щодо мого дубля… Перший м’яч відскочив від нашого гравця і я прийняв його, прикрив корпусом і забив у правий кут воріт. Другий гол: наш захисник проривався до воріт, покотив мені і я пробив точно у дальній кут. Зараз після двох невдалих матчів у нас настрій піднявся, але попереду ще дуже багато матчів. Тому зараз порадіємо трохи, а потім знову - тренуватися.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru