Олексій Прилепов: Подібні матчі - досвід для нас

Олексій Прилепов: Подібні матчі - досвід для нас}

Коментарі після матчу 26 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Металіст 1925» U-19 - 3:4. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Важкою видалась гра: і перший тайм, і другий. Спочатку програвали, але вдалося відігратися. Повірили, що вже виграли цей матч, тому суперник нас і провчив за цей момент. Для нас це досвід, ми повинні розуміти, що треба завжди догравати до кінця. Суперник показав нам, де наші слабкі місця – будемо рухатись далі і працювати. В середині першого тайму, після тривоги, ми розуміли як повинні грати, тому і відігралися до перерви.

У другому таймі не вистачило десь концентрації і можливості забити ще пару м’ячів. Були моменти, є над чим працювати. Хлопцям у роздягальні сказав, що будемо готуватися далі, адже сьогодні програли ми всі разом, у тому числі, і я. Десь не вийшло в мене достукатись до них. Продовжуємо готуватись до наступних матчів, є ще ігри, де ми повинні виходити і доводити, що можемо більше. 

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч видався дуже важким. Перед початком була затяжна повітряна тривога, потім вийшли на поле і знову почалась тривога – пропустили м’яч. Потім команда зібралася, ми налаштувались, щоб вигравати – забили три м’ячі, але згодом, щось у нас зламалось. В роздягальні нам сказали, щоб ми підняли голови, адже ще є матчі і треба рухатись тільки вперед. Щодо свого дубля, то перший м’яч забив з прострілу з правого флангу. Другий гол – ми вибігали у контратаку і я перший вирішив пробити. Як результат – гол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru