Олексій Прилепов: Потрібно забивати свої моменти, рахунок був би інший

Олексій Прилепов: Потрібно забивати свої моменти, рахунок був би інший}

Коментарі після матчу 5 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Шахтар» U-19 - 0:3. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Грали з дуже потужним суперником. На перших хвилин пропустили м’яч, дуже неочікувано для нас. Але після цього ми мали моменти, і гра була емоційною. Протягом всього матчу була напруга з однієї сторони та іншої, тому я хлопцям дуже вдячний. Але потрібно забивати свої моменти, які в нас були. Можливо рахунок був би інший. «Шахтар» показав, над чим нам треба ще працювати. Хлопці також побачили, як треба готуватися і налаштовуватись на такі матчі. Це для них досвід. Хлопці трошки пригнічені, адже рахунок дуже болючий для нас, тому що ми грали вдома. Але попереду ще дуже багато матчів, тому будемо налаштовуватись. Працюємо далі.

Олексій Бєлік, старший тренер ФК «Шахтар» U-19:

- Була дуже важка гра, ми і не очікували тут легкої прогулянки. Хотів би відмітити «Кривбас», тому що вони намагаються грати у футбол, а не просто б’ють м’яч вперед. Ми побачили у роботі їх футболістів, руку тренерського штабу, тому що хлопці без страху намагаються грати у футбол проти команди «Шахтар». В деяких моментах нам було важко, адже ми, як і ви, тренуємся на натуральному покритті, і важко переходити на синтетику. Тим паче, у таку спеку. Було важко пристосуватися до обробки м’яча, до відскоку м’яча. Але ми впорались, вітаю із цим своїх хлопців. І ще раз хочу відмітити «Кривбас» - це дуже гарна команда.

Євген Маяков, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Спочатку гра була дуже важка, але потім ми знайшли свою гру. Вважаю, дали бій супернику. У першому таймі пропустили швидкий м’яч, це нас збило дещо нас з пантелику. Згодом ми почали їх пресингувати, були моменти, але ми не змогли забити. Суперник доволі сильний, завжди люблять грати «на м’ячі» і не люблять коли їх пресингують. Потрібно було забивати свої моменти і все.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru