Олексій Прилепов: Президент сказав, що треба більше працювати, щоб перемагати

Олексій Прилепов: Президент сказав, що треба більше працювати, щоб перемагати}

Коментарі після матчу 8 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Олександрія» U-19 - 3:3. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був дуже складний, адже виграючи по ходу гри у два голи за 10 хвилин до кінця ми пропустили два необов’язкові м’ячі. Ми допустили дуже прості помилки там, де не повинні були їх робити. Дуже розчаровані матчем, адже хотіли перемогти на домашньому стадіоні. Те, що ми напрацьовували протягом тижня, виконали, але ми повинні у захисті працювати трохи надійніше для того, щоб вигравати такі матчі. Нам є над чим працювати і як сказав президент Клубу - треба більше працювати, щоб вигравати.

Олександр Карпов, старший тренер ФК «Олександрія» U-19:

- Задоволений грою своїх хлопців лише у першому таймі. Тому що вони тримали структуру. Те, що ми награвали, вони виконували, але потім два пропущені м’ячі трохи підкосили хлопців. Але в цілому задоволений грою. Ми розбирали команду «Кривбас» - знали як вони працюють. Те, що ми очікували, так і сталося. У нас і товариська зустріч влітку завершилась нічиєю - з рахунком 4:4.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- У нас легких матчів не буває - кожен прагне перемоги у чемпіонаті. Вважаю, що була дуже цікава гра, але маємо такий рахунок - 3:3. Вважаю, що півтори тайми ми домінували. Маємо легке розчарування, адже вигравали 3:1, але пропустили на останніх хвилинах. Працюємо далі і налаштовуємось на наступного суперника.

Олександр Гладков, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Емоції від першого забитого голу у чемпіонаті дуже гарні. Вважаю, що завдяки команді мені це вдалося. Йшла передача - Вова Мулик зачепився за м’яч, я підібрав та направив його у кут воріт. Гра була дуже цікава, адже «Олександрія» проявила характер, було дуже важко. Нам не вдалося реалізувати всі моменти, але ми рухаємось далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru