Олексій Прилепов: Пропустили необовʼязковий гол, який зламав нам гру

Олексій Прилепов: Пропустили необовʼязковий гол, який зламав нам гру}

Коментарі після матчу 27 туру юнацького ЧУ УПЛ «Дніпро-1» U-19 - «Кривбас» U-19 - 1:0.

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже складною в першому таймі. Все виходило, десь терпіли. Були підказки після першого тайму, як грати. Але ми пропустили необов’язковий м’яч, який нас десь і зламав. Були і у нас хороші моменти, якби ми забили, то все було по-іншому. За другий тайм хлопцям велике дякую. Будемо розбирати гру і рухатись далі, ще залишилось три тури. Будемо давати шанс всім, щоб розуміти, хто в нас прогресує.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Була дуже важка гра. Суперник нас переграв в першому таймі і контролював гру. Ми зі свого боку не так грали, як планували. Перший тайм вважаю, що ми програли: і по моментам, і по володінню м’яча. На другий тайм вийшли і перевернули гру в інший бік. Хлопці, які вийшли на другий тайм, а це Каменський та Бутенко, почали створювати моменти. В цілому від кожної гри ми беремо своє. Переломним моментом стало те, що ми пропустили гол, потім повітряна тривога і вийшли ми вже в інших кондиціях.

Ілля Каплунов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра для нас видалась не дуже вдалою. Всі хлопці засмучені, адже перший тайм ми взагалі провалили - не було ні контратак, ні ударів по воротах. На другий тайм ми вже вийшли більш зібраними і були в нас моменти – треба було тільки забивати. Але замість цього пропустили зовсім не свій м’яч. Нам не вистачало взаємодії та комунікації, щоб один одному допомагати. Вважаю, що результат, на жаль, по грі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru