Олексій Прилепов: Розуміли, що для нас це принциповий суперник

Олексій Прилепов: Розуміли, що для нас це принциповий суперник}

Коментарі після матчу 28 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Полісся» U-19 - 4:2. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч видався дуже емоційним і цікавим, було багато моментів. Повітряна тривога також внесла свої корективи в гру - був дуже довгий матч. Команда налаштовувалась на цей поєдинок і хотіла виграти, ми розуміли, що для нас це принциповий суперник. Тайми були дуже різні. Забили - потім тривога - вийшли, пропустили, знову забили. Це був дуже цікавий матч, було багато голів. «Полісся» U-19 хороша команда. Ми знали проти кого граємо, розбирали їх матчі цілий тиждень. Знали хто і на якій позиції грає. Хлопці виконали мої завдання. Настрій у команди дуже хороший.

Дмитро Погорілий, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Матч видався непростим. Було дуже важко починати, тому що матч затягнувся через повітряну тривогу, потім було ще дві тривоги і було дуже важко перелаштуватися. Але умови для всіх однакові, ми показали свій характер та заслужено перемогли. Наприкінці матчу було трошки нервово, суперник забив другий м’яч і рахунок був слизький. Але ми забили четвертий м’яч і перемогли. Я неймовірно скучив за полем, адже тривалий час не грав. З трибун ти лише вболіваєш за команду, а хочеться жити цим разом із командою на полі і переживати всі емоції.

Тимур Бутенко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19

- Матч був дуже тяжкий. Я б навіть сказав - це був божевільний матч. Команда дуже рада перемозі. Тепер ми в очікуванні матчу проти «Динамо». У першому таймі до початку повітряної тривоги ми грали набагато сильніше, але темп гри трошки знизився. Потім заробив пенальті, підійшов до 11-ти метрової позначки та забив. Настрій у команди божевільний, ми дуже раді перемозі. Ви не бачили, що було після матчу у роздягальні (посміхається).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru