Олексій Прилепов: Розуміли, що треба обовʼязково перемагати

Олексій Прилепов: Розуміли, що треба обовʼязково перемагати}

Коментарі після матчу 21 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Колос» U-19 - 2:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже емоційна. На жаль, з повітряними тривогами. Хлопці виклались на всі двісті відсотків. Ми знали проти кого будемо грати і по турнірній таблиці розуміли, що потрібно вигравати. Результат засвідчив, що ми були налаштовані на перемогу. У нас, можна сказати, було чотири тайми через повітряні тривоги. Вийшли на гру, поки були емоції – забили дуже швидкий гол, потім тривога і ми вийшли на другу половину гри – трішки не все виходило, адже гра була дуже складною.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Цей матч був доволі важкий, адже команда «Колос» U-19 одна із найсильніших команд чемпіонату і займає високу позицію в таблиці. Це була принципова гра і ми з перших хвилин нав’язували їм боротьбу, пресингували, грали один в один. Також зробили максимально некомфортні умови для них. У першому таймі, до першої повітряної тривоги на 30 хвилині, гра була більше за нами.

Потім ми вийшли більш розібрані, але була наступна повітряна тривога й був час, аби поговорити із тренерським штабом. Нас трошки завели і ми вийшли на поле – створили свій момент. У першому колі також була рівна гра. Завжди ми грали з цією командою внічию і хотілось це вже переломити. Мій гол? Богдан Пасічний вийшов на правий фланг, поті відбір мʼяча. Ми вибігли у контратаку і я у штрафному майданчику зумів розібратись. Це важливі три очки для нашої команди.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Гра з перших хвилин була дуже напружена. Перші 20 хвилин: ми переграли суперника і взяли під контроль гру. Потім через повітряну тривогу було трохи складніше, але вийшли і зробили результат та виграли це матч. Була добра подача від Арсенія Кілєвого, побачив, що м’яч летить до мене – не було ніякого сумніву, що зараз забʼю. Ми добре вивчили суперника, розбирали їх останню гру - їх награвання.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru