Олексій Прилепов: Сподобалось те, що хлопці хотіли грати у футбол

Олексій Прилепов: Сподобалось те, що хлопці хотіли грати у футбол}

Коментарі після матчу 7 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Ворскла» U-19 - 0:0. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч у нашому виконанні сподобався. Сподобалось те, що хлопці хотіли грати у футбол. Ми розуміли, що буде дуже напружений матч. Хлопці показали характер, але хотілося, щоб ми більше забивали і виривали такий матч. Нам не вистачило майстерності. Були моменти, де могли забивати, але не вистачило концентрації. Але працюємо далі.

Ія Андрущак, старша тренерка ФК «Ворскла» U-19:

- Матч був важкий, у Кривому Розі ніколи не буває легко. Дуже вплинула зміна покриття поля, адже ми тренуємось на натуральному. На матчах у Кривому Розі ми завжди під пресингом. Зміст гри мені сподобався, а от реалізація ні. Я, як тренер, завжди хочу, щоб вони прогресували і додавали від гри до гри, але поки не у всіх це виходить.

Олексій Плічко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- З початку матчу було дві повітряні тривоги. Суперник добре підготувався до нашої зустрічі: дуже атакуюча команда, швидкі фланги, захисники завжди підтримують атаку. У першому таймі ми більше оборонялися, а потім перехопили ініціативу і почали грати у свій футбол. Ми атакували, у нас були хороші моменти. У другому таймі ми одразу почали грати на атаку. Були також гарні моменти, але не реалізували їх. Всі в команді хочуть перемагати, але зараз чомусь не виходить. Будемо працювати далі.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru