Олексій Прилепов: Задоволений результатом матчу, але не грою

Олексій Прилепов: Задоволений результатом матчу, але не грою}

Коментарі після матчу 20 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Оболонь» U-19 - 2:1. 

Олексій Прилепов, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був дуже важкий, ми пропустили першими. Далі пішло трохи не по нашому плану, але ми відігралися і мали ще гарні моменти, щоб забити. Після перерви забили ще один гол. Матч був дуже емоційним, було багато боротьби. Хлопці проявили характер, я дуже вдячним їм за це. Хтось з футболістів зіграв краще, хтось трішки гірше. Я задоволений результатом матчу, але не грою. Цілий тиждень розбирали суперника. Знаю команду «Оболонь» U-19 та як вони грають. В них завжди стоїть акцент на пресингу. Для вболівальників, думаю, матч видався цікавим.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Команда «Оболонь» U-19 - дуже бойовий суперник, вони завжди нав’язують багато боротьби. Перші 25 хвилин ми не могли знайти свою гру і поступались. Але потім трошки заспокоїлись і вже виконували більш гострі передачі та забили. Готувались до матчу у тижневому циклі. Було два силових тренування і ближче до гри – тактична робота.

В першому колі матч був легшим, бо грали на «живому» полі, було більше контролю. Вважаю, що «Оболонь» U-19 до другого кола дуже підсилилась, тому цей матч був важчим. Щодо мого асисту: Тимур Бутенко увірвався класно, зробив передачу. Я намагався пробити, був відскок і Антон Циганков розібрався здорово з м’ячем. Вітаю його із забитим голом.

Ярослав Шевченко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- На початку було дуже складно, ми втратили контроль над грою перші 15 хвилин. Потім знайшли свою гру. У першій половині другого тайму переломили гру. На другий тайм вийшли з новим настроєм та емоціями. Суперник доволі непростий, вони більш грали в довгий пас, але ми зібралися, забили другий м’яч та виграли цей поєдинок.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru