Олексій Прилепов: Знаходимо з командою спільну мову

Олексій Прилепов: Знаходимо з командою спільну мову}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-19 Олексій Прилепов прокоментував перший контрольний мач у новому році проти петровського «Інгульця» U-19 – 1:1. 

- Матч був дуже складний. Ми працюємо вже більше тижня. Це була перша гра з новим наставником для команди. Були дуже гарні моменти і по матчу, і по самовіддачі хлопців. Я задоволений в цілому. Наразі ми з командою знаходимо спільну мову і пізнаємо один одного.

- Розкажіть про ваше призначення, як відреагували на пропозицію очолити молодіжну команду?

- Призначення було дуже несподіваним для мене, адже це було вже ближче до зборів Академії. Мені подзвонив Володимир Володимирович Баєнко і запропонував очолити «Кривбас» U-19 - я погодився. Це для мене черговий виклик – щось нове для мене, інший рівень. Хочеться попрацювати і дати результат. Будемо будувати команду, яка буде показувати гарні результати. Також у нас є вихованці з нашої Академії, тому будемо і їх переглядати. У нас є куди рухатись.

- Чому обрали своїм помічником саме Юрія Штурка?

- Коли мені запропонували очолити молодіжку, то я запросив Юрія, адже ми прийшли до структури Клубу в парі. Ми вже разом працювали більше ніж півроку (у «Кривбасі» U-14). Мені з ним комфортно в роботі.

- Які плани на другу половину сезону з нашою юнацькою командою?

- По-перше, треба зрозуміти рівень усіх гравців команди та переглянути найсильніших виконавців Академії. Планую зібрати боєздатний колектив, який буде грати у другому колі і на перспективу у новому сезоні. Омолодити склад і рухатись вперед. 

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru