Олексій Збунь: Не дивлячись ні на що, вийшли і виграли

Олексій Збунь: Не дивлячись ні на що, вийшли і виграли}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Олексій Збунь поділився враженнями від переможного дублю у ворота «Нікополя» у 15 турі Другої ліги (2:1).

- Дуже непростий суперник, дуже важка гра. Слава Богу, що зуміли здобути вольову перемогу. Поле важке, й не давало нам можливості зіграти в свій футбол. Але, не дивлячись ні на що, вийшли і виграли. Це найголовніше сьогодні. Продовжуємо рухатися тільки вперед.

- У останній час «Кривбас» частенько забиває після флангових комбінацій. Це результат награвань на тренуваннях?

- Так, після передачі з флангу обов’язково повинно бути завершення. Сьогодні це вдалося. Ременюк з флангу здорово прострілив: я відірвався від суперника й забив (посміхається).

- «Кривбас» наразі показує футбол найвищого рівня?

- Відповім так: на кожен матч ми виходимо з думками про виконання задачі, яку поставило керівництво. У кожній грі будемо виходити з головною ціллю – перемогти.

- Це твої перші офіційні голи за «Кривбас». Можливо, комусь присвячуєш цей дубль?

- Звісно, емоції тільки позитивні. Але я б не забив без допомоги партнерів. Ременюк заробив пенальті, а Берко дякую, що довірив мені можливість пробити. Другий гол: знову ж таки Ременюк віддав гольову. Мені залишалося тільки влучити у порожні ворота. Присвячую голи своїм рідним.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru