Олексія Збуня визнано найкращим футболістом 15 туру Другої ліги!

Олексія Збуня визнано найкращим футболістом 15 туру Другої ліги!}

Інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena підбив підсумки 15 туру Другої ліги. Нагадаємо, криворізький «Кривбас» зустрічався із «Нікополем» на виїзді та переміг – 2:1. Герой зустрічі Олексій Збунь, в активі якого дубль, визнаний журналістами видання найкращим футболістом туру!

Не залишилася поза увагою й гра Андрія Ременюка, який зробив результативну передачу, а також заробив пенальті. Андрій – найкращий молодий гравець туру! Вітаємо наших хлопців та бажаємо успіхів у прийдешніх матчах!

- ФК Нікополь взагалі має славу специфічної команди, яка вміє зв’язати гру суперникам, і вже в новому році з новим тренерським штабом підтверджував це реноме. Тож Кривбас їхав на цей матч, добре розуміючи всі ризики.

У гостей знайшовся гравець, який від перших хвилин був заряджений на боротьбу й дав у підсумку результат. Збунь міг відкривати рахунок ще раніше, а коли криворіжці після прикрої помилки біля своїх воріт пропустили першими, Олексій спершу реалізував пенальті за фол проти Ременюка, а потім замкнув п’ятою його ж простріл, - пишуть про успішні дії Збуня.

- Стрімкий фланговий півзахисник чудово влився в гру криворіжців. У Нікополі Ременюк виявився одним із головних героїв, які допомогли Кривбасу здобути вольову перемогу. Це Андрій заробив пенальті під перший гол і асистував Збуню під другий. Міг забивати і сам, відігравши напрочуд активно та корисно, - така оцінка гри Ременюка.

Нагадаємо, раніше до збірних туру у поточному чемпіонаті були включені Олександр П'ятов (1 тур), Андрій Григорик (2 тур), Андрій Дедяєв (2 тур), Олександр Мішуренко (7 тур, Герой туру), Олександр Горват (8, 9 тури), Роман Льопка (11 тур), Володимир Заїменко (13 тур), Віктор Берко (14 тур, Герой туру).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru