Олена Підгорна - сьомий новачок ЖФК "Кривбас"

Олена Підгорна - сьомий новачок ЖФК "Кривбас"}

Криворізький ЖФК «Кривбас» продовжує комплектацію складу на наступний сезон. Підпис під угодою з криворізьким клубом поставила 25-річна півзахисниця Олена Підгорна. Контракт з гравчинею розраховано строком на 1 рік. Це сьомий новачок нашої команди у літнє міжезоння.

№ 9 ОЛЕНА ПІДГОРНА

Народилась: 10 листопада 1996 року.

Вік: 25 років.

Місце народження: пгт Троїцьке, Луганська область.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 160 см/50 кг.

Амплуа: півзахисниця.

Кар’єра футболістки: «Дніпро-1» (2019-2020) – 2 матчі, «Пантери» Умань (2020-2021) – 6, «Восход» Стара Маячка (2021-2022) – 4, МФК «Тесла» Харків (футзал) (2020-2022).

Підгорна - ще одна уродженка багатої на футбольні таланти Луганщини. Останнім часом гравчиня більше виступала у футзальній Вищій лізі. У 2021 році вона у складі харківської «Тесли» завоювала золоті медалі чемпіонату України.

Підгорна обрала собі у криворізькій команді номер 9.

Технічних гравців у середній лініі «Кривбасу» стає дедалі більше. Невже цього сезону ми побачимо у виконанні наших дівчат «тікі-таку» у кращих традиціях «Барси» часів Гвардіоли?

Півзахисниця «Кривбасу» Олена Підгорна:

«Дуже рада, що підписала контракт з «Кривбасом».

Завжди ставлю перед собою найвищі цілі. Я хочу завоювати чемпіонство з «Кривбасом». Мене вразив рівень організації у клубі. Усі процеси побудовані на дуже високому європейському рівні».

Олено, ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Раніше червоно-білі підписали захисницю Лесю Ольхову, півзахисниць Христину Єрьоменко, Даяну Семків та Евеліну Купцову, й нападниць Поліну Янчук та Юлію Зубар.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru