Ольга Басанська - зірковий новачок ЖФК "Кривбас"

Ольга Басанська - зірковий новачок ЖФК "Кривбас"}

Раді презентувати вам черговий топ-трансфер від криворізького ЖФК «Кривбас». До нашої команди приєдналася захисниця збірної України Ольга Басанська. Гравчиня стала вже восьмим новачком червоно-білих у літнє міжезоння. Ольга виступатиме за команду Володимира Єфімако під номером 22.

Контракт з гравчинею розрахований на 2 роки.

№ 22 ОЛЬГА БАСАНСЬКА

Народилась: 6 січня 1992 року.

Вік: 30 років.

Місце народження: м. Нікополь, Дніпропетровська область.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 166 см/62 кг.

Амплуа: захисниця.

Ольга Басанська – одна з найкращих захисниць в історії українського футболу. На професійному рівні талановита дівчина дебютувала у 14-річному віці в складі «Житлобуда-1» (Харків).

За час виступів за харківський клуб зіграла у чемпіонатах і Кубку України 121 матч та відзначилась 35-а голами. Разом з командою вона 6 разів ставала чемпіонкою (2006, 2008, 2011, 2012, 2019, 2021) та 5 разів здобувала Кубок України (2011, 2010 2008, 2007, 2006). У складі «Житлобуду-1» Ольга брала участь у європейських кубкових турнірах.

Крім того Басанська є ключовою гравчинею національної збірної України, у складі якої вона відіграла 72 поєдинки та забила 2 голи.

Після вторгнення до України рашистів Басанська приєдналась до представника у Лізі чемпіонів від Вірменії – ЖФК «Хаяса», за який відіграла 6 поєдинків у національній першості і 2 матчі у ЛЧ.

Наразі Ольга сповнена радісними емоціями від можливості знову грати в Україні та амбіціями повернутися до найпрестижнішого клубного турніру Європи вже з криворізькою командою!

Захисниця «Кривбасу» Ольга Басанська:

«Емоції переповнюють. Дуже щаслива повернутись до України і продовжити кар'єру у «Кривбасі». На пропозицію перейти до криворізького клубу погодилася відразу, адже розуміла, що тут будується молода, перспективна команда з великим майбутнім.

Для мене це новий виклик. Я - професійна спортсменка, тож амбіції у мене найвищі! З Кривбасом хочу виграти внутрішній чемпіонат, кубок України, і, звичайно ж, представляти Україну на міжнародній арені у Лізі Чемпіонів.

Зустріли і прийняли мене добре. Тут дружній колектив, а кожен з працівників – профессіонал своєї справи».

Ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru