Особливий захід: гравці "Кривбасу" зустрілись з маленькими вболівальниками

Особливий захід: гравці "Кривбасу" зустрілись з маленькими вболівальниками}

Минулого тижня на тренувальну базу Академії «Кривбас» завітали особливі гості. Дітки Глеюватської громади Криворізького району були запрошені на зустріч з головною командою «Кривбасу» в рамках популяризації футболу в нашому регіоні та поширення футбольної культури за межами міста.

Дітям показали базу, умови, у яких тренуються професійні футболісти. Наші гості поспілкувались з головним тренером «Кривбасу» Юрієм Вернидубом, футболістами головної команди. Дітки мали змогу сфотографуватись з і своїми кумирами і отримати на згадку автографи та памʼятні подарунки.

- Майже 70 діточок нашої Глеюватської громади відвідали футбольний клуб «Кривбас». Хочу подякувати, у першу чергу, компанії Рудомайн та керівництву ФК за те, що дають змогу дітям сільської місцевості доторкнутись до професійного футболу. Ми отримали унікальний шанс поспілкуватись з професійними гравцями, побачити інфраструктуру Академії «Кривбас». Дуже важливо, що діти дізнались, що таке професійний футбол, до чого потрібно прагнути, аби бути успішним, - підкреслює Дмитро Гурєєв, перший заступник Глеюватського сільського голови.

- Дуже хотілось, щоб діти побачили, як живе футбольний Кривий Ріг. Дуже важливо, аби навіть під час війни в України не лишати дітей майбутнього. Наразі дуже важко проводити свята під звуки сирен тощо. Тому ми все одно пішли на цей крок та погодили зустріч. Сподіваюсь, дітлахам сподобалось і у майбутньому серед них зʼявляться футбольні зірочки, - вважає заступник директор компанії Рудомайн Олег Подкопаєв.

- Діти – це наше майбутнє. Класно, що відбулась ця зустріч, ми усі разом поспілкувались. Впевнений, подібні заходи зможуть змотивувати їх досягати успіхів у майбутньому у футбольній справі, - резюмує нападник ФК «Кривбас» Роман Дебелко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru