Пʼятеро представників "Кривбасу" відзначені ЗМІ у 12 турі УПЛ

Пʼятеро представників "Кривбасу" відзначені ЗМІ у 12 турі УПЛ}

За підсумками матчів 12 туру УПЛ одразу пʼятеро представників криворізького «Кривбасу» – серед найкращих. У звітному турі червоно-білі впевнено переграли «Дніпро-1» – 3:0.

ТаТоТаке, Sport.ua, UA-футбол, Sport Arena та Football.ua «викликали» до своїх символічних збірних Олега Кожушка, автора дублю у ворота дніпрян, а також Дениса Кузика, які двічі асистував і одного разу сам забив. Надійна оборона Данила Бескоровайного була помічена оглядачами ТаТоТаке, UA-футбол та Football.ua; а гру Хрвоє Іліча, який повернувся до старту після пошкодження, відзначили останні. Наставник криворіжців удостоївся звання «тренер туру» від таких видань: ТаТоТаке, UA-футбол, Sport Arena та Football.ua.

- Кузик добре знаний як фланговий універсал – у попередніх командах грав у захисті, зліва в півзахисті, а проти Дніпра-1 видав бенефіс на місці правого інвертованого вінгера. З перших хвилин Денис був у центрі уваги. Це він стартував на тонкий пас Іліча, позбавившись суперників і вистеливши гольову передачу на Кожушка. Кузик міг забивати з досить віддаленого штрафного (гостей виручив голкіпер Кінарейкін), натомість через 10 хвилин після довгої передачі Стецькова забив красивий м’яч у дев’ятку. Відразу після перерви в ході стрімкої атаки Денис записав на свій актив і ще один асист, знову видавши хороший простріл на Кожушка, – про гру Кузика Sport Arena.

- Проти своїх колишніх одноклубників із Дніпра-1 Кожушко видав один із найбільш яскравих своїх матчів у сезоні. Це він відкрив рахунок уже на 11-й хвилині, а потім довів рахунок до розгромного невдовзі після перерви. Використавши дві класні передачі Кузика, Олег не випадав з гри, добре взаємодіяв із одноклубниками та в цілому завдав гостям таких проблем, яких їхній захист, можливо, ще не зазнав під керівництвом екс-наставника Кривбасу Максимова, – про гру Кожушка Sport Arena.

- Як і минулого сезону, Кривбас виграв обласне дербі. Навіть більше – виграв безапеляційно, завдавши Дніпру-1 розгромної поразки, попри те, що в суперника тривала семиматчева безпрограшна серія, він пробивав пенальті й мав зовсім інші сподівання на цей ближній виїзд у гості до колишнього клубу свого нового головного тренера – Максимова. Третя поспіль перемога дозволяє підопічним Вернидуба утримувати своє сенсаційне лідерство, яке зараз, після стількох випробувань, уже не здається настільки сенсаційним, – про Юрія Миколайовича Sport Arena.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 9 турів, Данило Бескоровайний – 5, Юрій Вернидуб – 4, Хрвоє Іліч – 3, Джихад Бізімана – 3, Максим Задерака – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Кліщук – 1, Тимур Стецьков – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Олег Кожушко – 1, Клім Приходько – 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru