"Перемога" - "Кривбас" 1:0

"Перемога" - "Кривбас" 1:0}

Свій другий гостьовий матч у новому сезоні криворізький «Кривбас» грав у Дніпрі проти дебютанта професіональних змагань - «Перемоги». Геннадій Приходько знову провів ротацію складу у порівнянні із кубковим поєдинком. На 6 хвилині у карному майданчику господарів було гаряче після прострілу з правого флангу, але ні П'ятову, ні Маліновському пробити не дали, блокувавши удари, які повинні були стати гольовими.

«Кривбас» заволодів ініціативою, але пробитися через щільну оборону суперника деякий час не вдавалося. Господарі загрожували воротам Льопки після декількох штрафних, але надійно діяли центральні захисники Заїменко та капітан Голуб (Григорик опинився у запасі через пошкодження). Криворіжці атакували, але «Перемога» грала доволі щільно, та не дозволяла створювати моменти.

На 28 хвилині з'явилася можливість пробити у П'ятова після відскоку, але постріл Сашка на виконання з-за меж штрафного виявився трохи невлучним. Цей момент, певно, надав «Кривбасу» впевненності, й моменти пішли. Передача низом з флангу Коцюмаки - удар того ж П'ятова приймає на себе захисник. Пізніше гостро пробивав метрів з 30 Дедяєв - Варцаба не без труднощів перевів снаряд на кутовий.

На 42 хвилині у прорив кинули Чернія, але він витратив багато сил на дистанції, та на удар вже бракувало. На початку другого тайму першу можливість забити отримали дніпряни. Суперник знайшов щілину у нашому захисті та вивів віч-на-віч із Льопкою Боженара, але Льопка зіграв просто блискуче, парирувавши постріл низом у шпагаті.

Пізніше Боженар знову програв дуель Льопці, коли пробивав з небезпечного стандарту. А от на 62 хивилині їх третє протистояння завершилося на користь суперника. Він знов вибіг тет-а-тет з нашим воротарем, але відразу не пробив. А от коли здавалося, що момент завершився, несподівано поцілив під поперечину - 1:0.

З виходом свіжих футболістів гра «Кривбасу» попереду пожвавішала. Але оборона «Перемоги» майже на давала шансів нашим хлопцям. Господарі лягали буквально під кожен м'яч, та й арбітр Максим Пономаренко з Одеси сьогодні, мабуть, не хотів, аби кривбасівці повернулися додому із позитивним результатом, судячи в один бік та не даючи нам навіть шансу завершити атаку. Що ж, дніпряни втримали перемогу, а у нашої команди попереду купа роботи над помилками. 

20 вересня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 3 тур. Дніпро. Стадіон «Олімпійські резерви». 16:00. +24 градуси.

«Перемога» (Дніпро) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 1:0 (0:0)

Арбітр: Максим Пономаренко (Одеса).

Асистенти арбітра: Олексій Вітт (Київ), Сергій Наскалов (Мукачево).

Четвертий арбітр: Андрій Воєвода (Дніпро).

Спостерігач арбітражу: Станіслав Боклажко (Київ).

Гол: Данило Боженар, 62 (1:0).

«Перемога» (Дніпро): 1. Ігор Варцаба (к), 22. Віктор Пилипенко, 33. Данило Сидоренко, 39. Ілля Ходуля, 3. Артем Дмитрієв (27. Олексій Швець, 84), 10. Олексій Разуваєв, 20. Вадим Петров (9. Данило Боженар, 36), 95. Станіслав Іванік (8. Андрій Цопа, 55), 23. Кирило Павлюк, 19. Ілля Корнєв (28. Богдан Рудавський, 80), 77. Артем Сьомка (32. Брайт Джон Есьєн, 73).

Запасні: 12. Ібрагім Суаіб, 11. Микола Дібрівний, 17. Богдан Кучер, 99. Артем Пилипенко.

Головний тренер: Євген Яровенко.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка - 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 13. Андрій Голуб (к), 19. Ігор Коцюмака - 2. В'ячеслав Рябов, 17. Назар Маліновський (22. Олександр Гуськов, 57; 71. Євген Кателін, 87), 5. Олександр П'ятов (25. Андрій Григорик, 64), 8. Ігор Яровой (11. Віктор Берко, 71), 89. Андрій Дедяєв - 88. Костянтин Черній.

Запасні: 1. Кирило Злотар, 31. Дмитро Черниш, 77. Сергій Воронін, 45. Арсеній Процишин, 75. Гліб Попчук, 10. Андрій Шмат.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Олексій Разуваєв, 70 - Андрій Дедяєв, 52. Андрій Голуб, 58. Віктор Берко, 86.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru