Періца Огнєновіч: Шкода людей, які люблять "Металіст"

Періца Огнєновіч: Шкода людей, які люблять "Металіст"}

Виконуючий обов’язки головного тренера харківського «Металіста» Періца Огнєновіч на післяматчевому спілкуванні з пресою розповів про поразку від криворізького «Кривбасу» - 0:2.

- Як вам сьогоднішній поєдинок?

- Ви самі все бачили. Просто наша команда черговий матч провела не на тому рівні, який потрібен, якщо ви хочете грати в УПЛ. Що тут сказати… Певно, «Металіст» зараз не може забирати потрібні очки. Шкода людей, які люблять «Металіст».

- Натомість, що ви можете сказати про «Кривбас»?

- Звісно, кидається в очі, що тут є висока індивідуальна майстерність. Сьогодні ця команда зіграла так, ніби цей матч і не потрібно було вигравати - завдяки якості футболістів результат і так неодмінно докладеться. Чесно, я побачив хорошу команду.

- Чи вплинули погодні умови на гру «Металіста» і як ви можете оцінити загалом перший і другий тайми?

- Ледь не кожен матч для нас починається з того, що суперник забиває в наші ворота. Після цього нам дуже важко зібратись. Сьогодні до першого пропущеного голу гра була доволі рівною. А вже після 0:1 все почало йти не так, як треба.

- Чи на достатньому рівні зараз перебуває фінансування ФК «Металіст»? Поговорюють, є певні проблеми в клубі, які впливають на моральний аспект...

- Це питання не до мене, вибачте. Я можу поговорити з вами суто про гру.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru