Поліна Янчук: Ми повністю контролювали хід гри

Поліна Янчук: Ми повністю контролювали хід гри}

Коментарі після матчу 9 туру жіночого чемпіонату України в рамках Вищої ліги ЖФК «Кривбас» - «ЕМС-Поділля» - 5:0.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- Подякував команді за перемогу та самовіддачу. Наші співробітники зробили неймовірне, аби нам було комфортно грати по такій погоді. Що ж стосується самої гри, то нам ще є багато над чим працювати. Треба вдосконалювати нашу майстерність у завершальній стадії атаки. Хочу відзначити суперника: дуже міцний колектив, який виховує багато якісних молодих гравчинь.

Єдине, що засмутило сьогодні – це травма Руслани Левченко. Бажаємо їй якнайшвидше одужати.

Олександр Дуднік, головний тренер ЖФК «ЕМС-Поділля»:

- Хочу привітати суперника з перемогою. Рахунок зустрічі відображає перебіг подій на полі. Все заслужено! Ми готувалися, ми знали куди ми їдемо, знали, як буде проходити гра. Проте наші молоді футболістки ще не в змозі виконати усі настанови, які ми їм даємо. Ми намагалися вирівняти гру, та клас гравчинь «Кривбасу» виявився вищим за наш.

Зараз футбол відходить на другий план через те, що сусідня держава-терорист постійно обстрілює наші міста. Важко навіть дорослим залишатися у нормальному психологічному стані, а що вже казати про наших дітей. Проте ми віримо у наші збройні сили і у перемогу України!

Віолета Тян, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Чудова гра. Ми забрали свої три очки. Нам вдалося нав’язати свою гру, втілити на поле усе те, про що нас просили тренери. Команда з Вінниці вступала у боротьбу, намагалась вибігати у контратаки, проте ми впорались з цим і спокійно довели матч до перемоги.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Важкий матч, адже погода внесла корективи. Наш клуб робив усе, аби підготувати газон до матчу. Ми повністю контролювали хід гри, створили багато моментів. Гра закінчилася з хорошим для нас рахунком, але голів могло бути куди більше, проте в окремих епізодах якість поля далася взнаки.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru