Поліна Янчук: Вихід до Ліги Чемпіонів - хороше досягнення

Поліна Янчук: Вихід до Ліги Чемпіонів - хороше досягнення}

Коментарі після матчу 22 туру Вищої ліги чемпіонату України ЖФК «Пантери» - ЖФК «Кривбас» - 1:5.

Володимир Єфімако, головний тренер ЖФК «Кривбас»:

- По-перше я хочу подякувати нашим фанатам, які приїхали на гру, та дуже нас підтримували. По-друге - подякувати суперникам: не дивлячись на нашу перевагу матч видався бойовим. Бажаю якомога швидшого відновлення гравчиням, які зазнали пошкоджень. Вітаю нашу команду із закінченням сезону та початком відпустки! До зустрічі на футбольних полях!

Юрій Деренюк, головний тренер ЖФК «Пантери»:

- Враження від гри позитивні. У першому таймі, допоки в нас ще були сили, ми тримали результат. Але підсумок матчу закономірний, адже суперник вище класом, з крутим підбором гравчинь.

У нас був тяжкий календар: ми зіграли 6 матчів за 15 днів. Цілком природньо, що у дівчат відчувалася втома. В цілому ж ми добре провели друге коло, забрали свої очки там, де повинні були це робити. хоча були і необов'язкові поразки, та - це футбол. Рухаємося далі.

Юлія Зубар, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Перший тайм видався доволі важким. Ми мали купу моментів, проте реалізація нас підводила.Але на другий там ми зібралися і почали забивати. Слід віддати належне супернику, вони непогано захищалися. Хочу також подякувати за цей сезон і за самовіддачу у цій грі зокрема.

Поліна Янчук, нападниця ЖФК «Кривбас»:

- Дякую команді за цей сезон. Можливо не все вдалося, адже ми хотіли стати чемпіонами, проте вихід до Ліги Чемпіонів - хороше досягнення. Дякую одноклубницям, тренерському штабу і нашему віцепрезиденту. Артем Гагарін не лише дбав про організацію усіх футбольних процесів, але й завжди заряджав та підбадьорював нас у роздягальні.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru