"Полісся" - "Кривбас" 1:1

"Полісся" - "Кривбас" 1:1}

«Кривбас» у 13 турі УПЛ на виїзді зустрічався з житомирським «Поліссям». Це був один з двох центральних матчів туру. Вже на 4 хвилині повітряна тривога перервала гру майже на дві години (а дебют точно був за нами), й вдруге, можна сказати, стартовий свисток арбітра пролунав вже о 16:50.

І цього разу матч активніше розпочали господарі. Двічі було дуже небезпечно після флангових прострілів. У обох випадках на вістрі був Аріелсон, але, на щастя, обійшлось. Бескоровайний заблокував удар, а потім житомиряни затягнули з рішенням, й момент було втрачено. Після цього гра трохи заспокоїлась, й до середини тайму криворіжці вирівняли її малюнок.

На 24 хвилині ми створили перший реальний момент. Подача з кутового знайшла Бескоровайного – від коліна Данила мʼяч ледь на опинився у воротах – поруч зі стійкою. Неприємні для нас були високі передачі з кутових. Після однієї з таких снаряд навіть влучив у стійку воріт Кліщука. В цілому перший тайм пройшов за територіальної переваги господарів, але у кінцівці ми дочекались свого шансу.

Стецьков класною передачею з центру поля знайшов у штрафному Кузика. Денис обіграв досвідченого Бойка, та з гострого кута низом відправив мʼяча у ворота – 0:1. Монзуль побігла дивитись VAR, чи не було там офсайду. І, пересвідчившись, що все за правилами, гол зарахувала. А ось другий тайм активніше розпочали вже житомиряни.

У одному з епізодів після удару Крушинського мʼяч, як здалось Монзуль, влучив у руку Бескоровайному у нашому карному майданчику. Пенальті… Але знову перегляд моменту на VAR, й відміна попереднього рішення. «Полісся» продовжило атакувати. Активний Аріелсон після швидкого випаду пробивав на виконання, й ледь не влучив у дальній кут. І все ж натиск суперника приніс йому плоди на 54 хвилині.

Контратака, передача Козаку, який вийшов на заміну у перерві, та точний постріл у ближній кут – 1:1. Житомиряни продовжили володіти територіальною перевагою, нашій же команді вдавалось у дебюті другої половини далеко не все. На 56 хвилині господарі заробили небезпечний стандарт, але Аріелсон влучив у стінку. У подальшому пішли обопільні атаки, але вже без гостроти. Така гра продовжувалась майже до кінця поєдинку.

Команди грали обережно, адже розуміли ціну помилки. Пішли заміни, які ще більше збили темп гри. Моментів біля обох воріт майже не було. Вже у доданий час ми все ж могли вирвати перемогу, коли з гострого кута низом потужно пробивав Приходько, але Бойко парирував мʼяча ногами. 1:1 - бойова нічия лідерів УПЛ.

6 листопада 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 13 тур. Житомир. Стадіон «Центральний». +10 градусів.

«Полісся» (Житомир) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (0:1)

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Асистенти арбітра: Марина Стрілецька, Олександр Беркут (обидва - Суми).

Четвертий арбітр: Софія Причина (Львівська область).

Спостерігач арбітражу: Дмитро Кутаков (Київська область).

Делегат УАФ: Юрій Нестрига (Київ).

Арбітр ВАА: Роман Блавацький (Львів).

Асистент ВАА: Володимир Матяш (Донецьк).

Спостерігач ВАА: Юрій Мосейчук (Чернівці).

Голи: Денис Кузик (Тимур Стецьков), 39 (0:1). Артем Козак, 54 (1:1).

«Полісся» (Житомир): 71. Денис Бойко, 44. Сергій Чоботенко, 30. Артем Шабанов, 13. Лукас Тейлор, 29. Артем Смоляков, 77. Богдан Кушніренко (к), 6. Вячеслав Танковський, 10. Деніс Янаков (59. Артем Козак, 46), 55. Богдан Крушинський (8. Владислав Огіря, 75), 18. Бені Макуана, 99. Аріелсон (23. Дмитро Шастал, 83).

Запасні: 1. Олег Кудрик, 4. Андрій Гітченко, 5. Микита Кравченко, 22. Василь Грицук, 11. Владислав Шаповал, 9. Євгеній Морозко, 2. Мозес Жаржу, 95. Еміль Мустафаєв, 33. Артем Поспєлов.

Головний тренер: Юрій Калітвінцев.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 8. Джихад Бізімана, 23. Хрвоє Іліч (11. Микита Татарков, 62; 80. Прінс Аду, 81), 21. Денис Кузик (99. Віктор Блізніченко, 81), 27. Роман Дебелко (6. Клім Приходько, 62), 94. Максим Задерака, 78. Олег Кожушко (18. Денис Устименко, 90+2).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 45. Володимир Вілівальд, 17. Владислав Семотюк, 97. Жан По, 15. Данило Гончарук, 2. Вʼячеслав Рябов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олег Кожушко, 90.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru