"Полісся" - "Кривбас" 1:2

"Полісся" - "Кривбас" 1:2}

У центральному матчі 15 туру Першої ліги «Кривбас» гостював у Житомирі, де суперників приймає «Полісся». Житомирці майже місяць не грали у офіційних матчах через спалах коронавірусу в команді. І от їх перший поєдинок після перерви припав якраз на матч із нашими хлопцями.

Активніше важливий матч розпочали гості. Після перехоплення на 6 хвилині пройшла швидка флангова атака, але Васін зробив неточну передачу. Й через хвилину Дебелко зовсім трохи не дістався до м’яча після закидання у штрафний. І таки стартовий натиск «Кривбасу» дав свої плоди на 10 хвилині. Розігравши кутовий, Щедрий виконав хорошу подачу у воротарський.

Одразу двоє: Хобленко й Семенов намагалися переправити м’яча у ворота. Це пощастило зробити другому. Дмитро у стрибку розстріляв ворота з близької відстані – 0:1! Й хоча одразу здалося, що відзначився Хобленко, який грав на добиванні, все ж на повторі видно, що автор голу саме Семенов, який відзначається другий тур поспіль!

Хлопці під час святкування підтримали травмованого Олексія Збуня, узявши до рук його ігрову футболку. Повертайся скоріше, Олексіє! Бажаємо якнайшвидшої реабілітації та повернення на поле! Криворіжці продовжували володіти ініціативою. А от «Полісся» перший удар по воротам Сарнавського завдало тільки на 21 хвилині: Козак пробив із середньої відстані дуже неточно.

Червоно-білі тут же відповіли пострілом Мостового по центру – без проблем для Махарадзе. На 30 хвилині прорив Хобленка лівим флангом завершився гострим прострілом, але ніхто з партнерів не встиг замкнути. Через хвилину чергова хороша атака. Рябов прострілював з меж карного майданчика, й м’яч, нікого не зачепивши влучив у стійку…

Трохи активізувалися і господарі. На 32 хвилині спочатку Янаков після контратаки пробивав здалеку несильно, але неприємно для Сарнавського, й тому довелося попрацювати у стрибку. Та після кутового снаряд застряг в ногах футболістів, ледве не залетівши у ворота. І знову Богдан рятує «Кривбас». Небезпечно було на 43 хвилині вже біля воріт суперника, коли після подачі Щедрого злету пробивав Дебелко – на жаль, вище воріт.

Другий тайм активніше розпочали житомирці. Після декількох неприємних для нас верхових передач захист все ж справлявся. Потужно стріляв здалеку на 55 хвилині Янаков – на щастя, вище воріт. «Кривбас» у ці хвилини грав більше на контратаках. Й після однієї з таких проти Дебелка, здається, сфолили у чужому штрафному, але свисток арбітра промовчав.

Ми ж, витримавши паузу та перетерпівши, організували разючу контратаку. Приходько, який тільки-но вийшов на заміну віддав на Дебелка, який увірвався у карний майданчик, й повернув м’яча Кліму у центр. Удар в дотик у ближній кут – 0:2! Відзначимо, що другий матч поспіль Приходько з’являється на заміну на 66 хвилині, й другий матч поспіль забиває через три хвилини після виходу на поле!!!

Зробивши результат комфортним, наша команда почала грати у своє задоволення. Мали моменти, аби збільшити перевагу П'ятов та Щедрий, але їх ударам із хороших позицій у штрафному не вистачило влучності. У компенсований час господарям вдалося відквитати один гол після рідкої атаки. Козак пробивав головою після навісу, й м'яч після контакту із ногою Семенова опинився у воротах - 1:2. Усіх із важливою перемогою!

23 жовтня 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 15 тур. Житомир. Центральний міський стадіон. 15:30. 2000 глядачів. +13 градусів. Поле - 4.

«Полісся» (Житомир) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:2 (0:1)

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Асистенти арбітра: Олександр Корнійко (Миргород), Олександр Жуков (Харків).

Четвертий арбітр: Павло Дубровець (Житомир).

Спостерігач арбітражу: Мирон Біць (Львів).

Голи: Дмитро Семенов (Артем Щедрий), 10 (0:1). Клім Приходько (Роман Дебелко), 69 (0:2). Артем Козак, 90+1 (1:2).

«Полісся» (Житомир): 1. Заурі Махарадзе, 78. Ілля Чередниченко, 3. Сергій Швець, 4. Андрій Гітченко, 11. Владислав Шаповал (15. Андрій Власюк, 79), 6. Руслан Бабенко, 59. Артем Козак, 7. Ігор Чайковський (36. Артем Тєрєхов, 83), 22. Василь Грицук (к), 77. Денис Янаков, 10. Богдан Оринчак (9. Євген Морозко, 56).

Запасні: 23. Анатолій Тимофєєв, 12. Бадрі Акубардія, 99. Максим Андрущенко, 16. Олександр Глагола, 26. Юрій Коломоєць.

Головний тренер: Юрій Калітвінцев.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 11. Микита Татарков, 3. Володимир Заїменко (к), 50. Дмитро Семенов, 22. Андрій Мостовий – 8. Ігор Яровой (6. Клім Приходько, 66), 2. В’ячеслав Рябов (5. Олександр П’ятов, 77), 39. Денис Васін (16. Крістіан Іліч, 85), 9. Олексій Хобленко (13. Іван Зотько, 66), 45. Артем Щедрий – 27. Роман Дебелко (91. Данило Полонський, 88).

Запасні: 41. Роман Льопка, 20. Дмитро Фатєєв, 18. Олександр Горват, 24. Зураб Гігашвілі, 17. Назар Маліновський.

Головний тренер: Олександр Бабич.

Попередження: Богдан Оринчак, 4 - Ігор Яровой, 7. В’ячеслав Рябов, 63. Роман Дебелко, 63.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru