Посмішки та сльози на зустрічі з уболівальниками ФК "Кривбас"

Посмішки та сльози на зустрічі з уболівальниками ФК "Кривбас"}

Днями у Кривому Розі відбулась довгоочікувана зустріч вболівальників та представників ЗМІ з представниками ФК «Кривбас». В одному з бомбосховищ міста червоно-біла родина зустрічала головного тренера команди Юрія Вернидуба, а також гравців: капітана Богдана Сарнавського; новачка, чемпіона світу Данила Бескоровайного, а також найкращого бомбардира криворіжців після першого кола Романа Дебелка.

«Ця зустріч вийшла дійсно унікальною. Її формат відрізнявся від звичайних пресконференції або відкритих тренувань» - зауважив віцепрезидент клубу Артем Гагарін.

«В цей тяжкий час ми можемо проводити такі зустрічі тільки у подібному форматі в бомбосховищах, але це навпаки зробило спілкування більш неформальним та душевним. Сьогодні були і посмішки на наших обличчях і сльози на очах».

Вболівальники ставили різноманітні питання своїм улюбленцям, ті - щиро відповідали. Звісно, найбільше запитань було адресовано наставнику «Кривбасу» Юрію Вернидубу. Були питання про футбол, про фронт, про особисте.

Символічно, що саме у цьому бомбосховищі усі бажаючі могли разом вболівати за улюблену команду впродовж першої частини сезону. А в цей раз вони змогли зустрітися з червоно-білими особисто.

Питання ставили як представники криворізьких ЗМІ, так і вболівальники, як онлайн, так і присутні у бомбосховищі. Тому вони вийшли дуже різні і часом дуже неочікувані. У Романа Дебелка цікавились щодо зміни зачіски, у Данила Бескоровайного - щодо інших пропозицій в Європі, у Богдана Сарнавського - щодо капітанських ритуалів перед матчами. В одному з епізодів Юрій Вернидуб навіть не стримав емоцій, коли один з журналістів згадав про втрату тренера в особі його бойового товариша.

Після завершення спілкування делегація «Кривбасу» подарувала шанувальникам автограф-сесію. Юрій Миколайович пообіцяв, що у навіть у такий важкий для всієї країни час, такі зустрічі стануть регулярними, адже «Кривбас» Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru