Презентація новачків ФК "Кривбас": "тут створені всі умови для високих досягнень"

Презентація новачків ФК "Кривбас": "тут створені всі умови для високих досягнень"}

У минулу середу відбулась презентація трьох новачків криворізького ФК «Кривбас» захисника Дмитра Фатєєва, півзахисника Олексія Збуня й нападника Ярослава Квасова, після якої гравці, а також спортивний директор Костянтин Фролов й головний тренер Геннадій Приходько поспілкувалися із клубними журналістами.

Костянтин Фролов, спортивний директор ФК «Кривбас»:

- Відстежували виступи хлопців, провели роботу щодо їх підписання. Визначилися, перш за все, по нашим проблемним позиціям. Проаналізували індивідуальні якості кожного з новачків й зупинилися на тому, що вони зможуть підсилити «Кривбас» й принесуть команді користь.

Сподіваємося, що гравці зможуть реалізувати себе в нашому клубі у повному об’ємі, та усі разом ми будемо рухатися тільки вперед.

- Чи плануються ще підписання до початку сезону?

- Команда 7 лютого відлітає до Туреччини, й там наше завдання -  награвання складу. Можливо, буде точкове підсилення: одне чи два. А у цілому ФК «Кривбас» на даний момент укомплектований.

- До відльоту в Туреччину з головною командою відправляються чотири вихованці академії «Гірник». Розкажіть, чому вибір пав саме на Левічева, Матка, Козака та Ніколашина?

- Наша стратегія – розвиток молоді й залучення її до дорослої команди. Це наше майбутнє. Без молодих футболістів жоден клуб не може повноцінно розвиватися. Тому ми визначилися на провідних виконавцях «Гірника» U-19.

Підключаємо їх до роботи. Сподіваємося, вони проявлять себе та покажуть з найкращого боку. І зможуть скласти конкуренцію більш досвідченим футболістам.

Геннадій Приходько, головний тренер ФК «Кривбас»:

- Задоволений підписанням цих трьох виконавців. Вважаю, це якісне підсилення для «Кривбасу». Вони зможуть допомогти виконати задачу, яку поставило перед нами керівництво. Новачки – професіонали з хорошими людськими якостями.

Ми знали наші проблемні місця, тому шукали виконавців саме на конкретні позиції. Сподіваємось й розраховуємо на хлопців. Хочеться побажати Фатєєву, Квасову та Збуню удачі й успіхів у новому клубі.

Олексій Збунь, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Дуже радий підписати контракт із ФК «Кривбас». Клуб із амбіціями, який ставить перед собою максимальні задачі. Обіцяю зробити усе від себе залежне, аби грою приносити команді перемоги й виконувати задачі керівництва.

Із історії «Кривбасу» знаю, що клуб на початку 2000-х виступав у Лізі Європи (раніше Кубок УЄФА – Прим. авт.), доходив до фіналу Кубку України, багато років був незмінним учасником Прем’єр-ліги. Якщо не помляюсь, ставав бронзовим призером чемпіонату України.

До переходу був знайомий із Фатєєвим, Льопкою, П’ятовим, Маліновським. В ФК «Кривбас» створені гарні умови для роботи й подальшого прогресу футболістів. Що й казати, не кожен клуб Прем’єр-ліги має таку класну інфраструктуру. Шанси на підвищення в класі у нас дуже й дуже високі, але тільки чемпіонат покаже, як все складеться.

Ярослав Квасов, нападник ФК «Кривбас»:

- Відродився великий клуб. Це велика подія для вболівальників. Ми усі разом зробимо все, аби клуб розвивався й піднімався все вище і вище. Це відомий бренд із великими традиціями. Видно, что клуб розвивається, й люди, які ним керують хочуть підняти його на новий рівень.

Більшу частину кар’єри провів за кордоном, тому ні з ким із нинішніх партнерів не був знайомий раніше. Колектив просто супер, тому ніяких проблем із адаптацією немає. Попереду багато ігор у новому сезоні, треба викладатися на всі сто і все у нас вийде.

Дмитро Фатєєв, захисник ФК «Кривбас»:

- Ціль наразі одна – підвищення в класі. Впевнений, ми докладемо максимум зусиль та виконаємо це завдання. Знаю, що в України та і за її межами усі вболівальники задоволені, що відродився ФК «Кривбас». Тут створені всі умови для високих досягнень. В команді багатьох знаю по виступам один проти одного.

Також приємно здивувало те, що «Кривбас» має власну комп’ютеризовану систему Polar, яка допомагає тренерам оцінити роботу кожного футболіста індивідуально. Очікування від старту сезону тільки позитивні. У кожній грі будемо показувати максимум можливостей, тоді неодмінно виконаємо задачу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru