Презентація нової форми. Історія Героїв. #1

Презентація нової форми. Історія Героїв. #1}

Нову форму презентують ті, завдяки кому ми можемо виходити в ній на поле.

Саме з таким гаслом ФК «Кривбас» презентував нову ігрову джерсі від українського бренду Strochka. Для презентації якої ми запросили військовослужбовців та членів їхніх родин, у кожного з яких – своя історія і своя доля, яку назавжди змінила ця клята війна.

Хочемо познайомити вас ближче з кожним Героєм ближче. Почнемо з розповіді про Сергія Лаєвського, військовослужбовця 93-ї бригади «Холодний Яр». Боєць, який захищав Україну на Донецькому напрямку. Під час одного із завдань поблизу Кліщіївки Сергій отримав мінно-вибухову травму. Внаслідок чого втратив праву кінцівку… та не втратив віру й надію на спільну перемогу!

«Поміж бойовими виходами разом з побратимами ми завжди займалися спортом – грали в футбол, волейбол та активно проводили час. Через це наше відділення навіть називали «спортікі», адже ми завжди були з хлопцями на спорті. Але всі тепер трошки зійшли з дистанції… Проте і нині продовжуємо займатися спортом, який дає сили повернутися до спокійного життя, до сімейного русла», – говорить Сергій Лаєвський.

Друзі, в наших силах зробити так, щоб Сергій та тисячі інших воїнів зі схожими долями, якомога швидше адаптувалися і повернулися до цивільного життя, незважаючи на всі ті труднощі, з якими вони зіштовхнулися. Ще раз і ще раз дякуємо кожному захиснику та захисниці! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru