Презентація Polar Team Pro в ФК "Кривбас"

Презентація Polar Team Pro в ФК "Кривбас"}

Розпочався ось уже другий навчально-тренувальний збір ФК «Кривбас», й одним з яскравих й незвичайних моментів трудових буднів стало тестування придбаної клубом в рамках розвитку сучасної комп’ютеризованої системи Polar Team Pro, розробленої спеціально для професійних гравців командних видів спорту.

Завдяки корисним і науково обґрунтованим тренувальним даним тренерський штаб ФК «Кривбас» зможе отримати інформацію про результативність футболістів, запобігти травмам, пов’язаним з перетренерованістю, й, отже, мати можливість вигравати більше матчів.

Ця мобільна і зручна використанні система моніторингу спортсменів об’єднує в собі високоточні GPS-дані про рух, показники інерціального датчика і відстеження серцевого ритму за допомогою вбудованого модуля.

Сергій Пінчук, тренер-аналітик ФК «Кривбас»:

- Дана система дозволяє стежити за діями гравців під час тренувань та матчів, відслідковувати їх функціональний стан під час навантажень, частоту серцевих скорочень тощо.

Після гри ми можемо зробити аналіз як по кожному окремому гравцю, так й по команді в цілому. Ми маємо можливість побачити як той чи інший футболіст відпрацював на конкретному часовому проміжку. Ця система - суперпомічник для нас, тренерів у щоденній роботі.

Олександр Мішуренко, нападник ФК «Кривбас»:

- У першу чергу, завдяки системі Polar Team Pro ми маємо можливість бачити показники, важливі для здоров’я кожної людини. Дуже зручно після тренування побачити показники своєї роботи. Наявність цієї системи - великий плюс для «Кривбасу», адже перед нами стоять високі цілі. Чи була Polar Team Pro в «Інгульці»? Так, але не в такій великій кількості як в «Кривбасі».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru